Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aline2 złe hasło do gotowej maszyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Męczę się od kilku dni i nie wiem o co chodzi wywala mi że złe hasło jednak w 1000% dobrze wpisuje z tego co czytałem nie tylko ja miałem/mam z tym problem nie wiem o co chodzi...

Korzystałem z tej gotowej maszyny http://www.mpcforum.pl/topic/1101524-jak-zrobic-serwer-na-plikach-aline2/

rozpakowywałem i ściągałem parę razy bo niby jakimś cudem to pomaga ale też nic :(

Ma ktoś jakiś pomysł o co chodzi z tym hasłem?

Opublikowano

Tak w 1000% jest dobrze nie tylko ja mialem ten problem z tą maszyna.. wpisywałem ze 100razy reinstalowałem VB nawet starsza wersje reset kompa i nic. Nie jeden serwer na gotowej maszynie stawialem i nie mialem nigdy tego problemu :(

Opublikowano

Pewnie odpaliłeś zły plik ;)

Po ściągnięciu i wypakowaniu plików otwieramy poprzez niebieski kwadrat  i wtedy hasło zaskoczy na 100%

Opublikowano

a mozesz mi podac dokładniej o który plik ci chodzi? najlepiej gdybyś mógł  mi podać dokładne rozszerzenie tego pliku bo próbowałem chyba wszystkie pliki odpalic i nic :( bo mam cos zbugowane w win i mi nie pokazuje ikonek plikow :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...