Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MFBot - Nowy, lepszy bot do Shakes & Fidget

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa na s32?

niby działa bo jest opcja wyboru

ale jeszcze, żeby to cholerstwo było w języku angielskim a nie tym ... nawet tłumaczenie nie pomaga..

Hejo

Opublikowano

Mam pytanie . Ma ktoś może plik en_42.zip do MFBot 4.2.1-Laurin ? Program pobrałem ze stronki, ale plku językowego niestety nie da się, więc proszę o pomoc :) Jakby  ktoś miał, to  bardzo proszę przesłać na podanego maila : [email protected] . Z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

Mam pytanie . Ma ktoś może plik en_42.zip do MFBot 4.2.1-Laurin ? Program pobrałem ze stronki, ale plku językowego niestety nie da się, więc proszę o pomoc :) Jakby  ktoś miał, to  bardzo proszę przesłać na podanego maila : [email protected] . Z góry dziękuję za pomoc :)

Pobierz tą starszą wersję i wszystko będzie działało.. 

Da się to jakoś uruchomić pod norbisf.pl ??

73383320936140824091.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie czy da sie ustawić automatyczne rozdawanie złota w umiejętności? ( wybrane) jeśli tak to prosze o instrukcje

I czy da sie ustawić żeby automatycznie brał najlepsze itemy i zakładał?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

ten bot jest o wiele lepszy ... i uwaga od wersji 4.22 działa na nowym serwerze gry. cala tajemnica tkwi w zakodowaniu requestow i odkodowaniu response. pytanie ... po co tworcy gry zostawili request.php ?

stary bot sfbot uzywa wlasnie request.php - kazdy kto go uzywa moze byc potencjalnie banowany. dlatego mfbot jest bezpieczniejszy. fajnie jakby podzielili sie kodem :) a przynajmniej kodowaniem i dekodowaniem requestow

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

JAK TO DO C***A DAC NA ENG TEN OPIS W WCZESNNIEJ NIE DZIALA NA TEJ WERSJI BOTA CO JEST TERAZ.

wrzuciłem te pliki co niby dodaja eng wszędzie gdzie sie da do bota i do wszystkich folderów które tam są to samo archiwum wypakowane i nie.

I ni chuja nie ma eng.

Opublikowano

JAK TO DO C***A DAC NA ENG TEN OPIS W WCZESNNIEJ NIE DZIALA NA TEJ WERSJI BOTA CO JEST TERAZ.

wrzuciłem te pliki co niby dodaja eng wszędzie gdzie sie da do bota i do wszystkich folderów które tam są to samo archiwum wypakowane i nie.

I ni c***a nie ma eng.

Normalnie działa.

Wrzucasz plik en do folderu gdzie wypakował się bot następnie wchodzisz w ustawienia i zmieniasz język na angielski z niemieckiego.

1000093817-removebg-preview-1.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy pobrałem ten program i włączam plik .exe wogóle nic mi nie wyskakuje miał ktoś podobny problem?

@Edit teraz mam takie coś

MWoZIK9.png

pobrałeś wersje 64bit mając 32

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Nie wiem czy ta opcja jest oblusgiwana ale jezeli jest to spróbuj pobrac najnowasza wersje bo nie dawno byl update jesli nadal nie dziala widac nie jest dokonczona

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Bot wybiera questy jakie mu się podoba.
Daje na expa, po czym patrzę i w kalkulacji bierze misje z du** które nie dają najwięcej expa na sekundę.

Wie ktoś czym może to być spowodowane ?

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Krótki poradnik jak uruchomić bota w języku angielskim. 

1. Pobierz najnowszą wersję bota, aktualnie jest to 4.4.1.1
  2. Pobierz folder językowy który zawsze jest dołączony w poście z najnowszą wersją gry w dziale download >KLICK<
  3. Wypakuj bota do dowolnego folderu
  4. Uruchom bota 
  5. Kliknij Globale Einstellungen 
  6. W nowym oknie widzimy blok Sprache wybieramy tam English, zamykamy bota
  7. Teraz pobrane wcześniej pliki językowe podmieniamy w folderze en (stworzył się taki folder po pierwszym uruchomieniu bota) 
  8. Uruchamiamy bota i mamy prawie wszystko w języku angielskim (99%)

p6nYFfe.png

1000093817-removebg-preview-1.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...