Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie wykonywanie osiągnięć - jest sposób?

Mario14125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie po raz kolejny :) Mam takie pytanie odnośnie osiągnięć :) Czy jest jakiś sposób na wykonywanie ich w nieco szybszy sposób niż żmudne jeżdżenie w grze? :) Jestem dość niecierpliwy i nie to że chciałbym mieć wszystkie wykonane aczkolwiek chociaż 3/4 z tych najważniejszych :D Chociażby na przykład z czasem w powietrzu lub wzmocnieniami tak by było wykonane już :D

Opublikowano

@topic 

przypominam iż korzystanie z botów na klasówki szybko się kończy banem , wkońcu jak będziesz miał w kij tych reportów to wiesz ;x zainteresują się tobą

OPmMzQy.png

Opublikowano

@topic 

przypominam iż korzystanie z botów na klasówki szybko się kończy banem , wkońcu jak będziesz miał w kij tych reportów to wiesz ;x zainteresują się tobą

ja mam przejechane 250 klasówek z auto finishem i jakoś bana nie załapałem fart? xD

Opublikowano

Znowu mam szukać posta jak nabić 5000 pkt? To jest proste tylko treba trochę czasu, z takimi botami jakie są teraz wbicie 5000 to wg mnie łatwizna.

Sam wbijałem ze 2 miesiące 5k i to dawno temu kiedy nie było połowy botów, które są teraz. Jedyne co usprawiedliwia do przez Buga w grze udało mi się

osiągnąć 150 aut w garażu :P ale teraz jest przecież szybciej... Weźcie się do roboty ludzie :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

@topic 

Ja robiłem wszystkie klasówki i jakos niedostałem bana a ciągle ludzie pisali report

Opublikowano

o.O czyli można korzystać z tych botów ile wlezie i nie bać sie o bana? ;-; 

Wszystko z umiarem, bo jak będziesz się wystawiał to dostaniesz perma.

Chodzi o to, żeby np. AF Bot'a używać razem z lobby kickerem (uniemożliwić graczom zbieranie dowodów - SS i nagrań). W przypadku innych botów takich jak np. Team Escape Bot z trainera od GMZ nie trzeba nic załączać, a szansa na blokadę praktycznie nie istnieje.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...