Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

\/

SERWER ====CubeGame==== !
CubeGame to serwer Survival+Wojny Gildi+PvP+SG+Bronie
IP SERWERA |:|  cubegame.gomc.pl

==========INFORMACJE==========
Wlasciciel serwera |:|  _Daniel
Kontakt:  Skype nazwa |:|  msdaniel5
Strona serwera: mcserwery.xaa.pl/mysg.php
==========____________==========

======KOMENDY/POMOC======
Zakup rang pod komenda /rangi
Informacje o gildi pod komenda /gildia
Drop pod komenda /drop
Zasady serwera pod komenda /regulamin
Rekrutacja na YouTubera informacje pod /yt

Teleportacja na spawn /spawn
======_________________======

======EKIPA SERWERA======

Wlasciciel:  _Daniel

=======_____________========

=====PLUGINY/Skrypty======

Nasz serwer posiada dobrze zmodifikowane pluginy i spolszczone
np. Plugin na gildie
Posiadamy tez duzo skryptow wlasnego autorstwa np na czat, komenda
czyszczaca czat i nie tylko

=======RANGI=======
KAZDY MA VIPA NA SERWERZE komendy: /vip

KidMod /kidmod

Mod /mod  a otrzymasz Smoda+Gm

SuperAdmin /sadmin

Admin /admin

Rangi sa na zawsze
=======_______________========

=======SPAWN=======
Spawn recznie zbudowany z ekipa, epicki, duzo informacji i nie tylko

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA SERWER  >>>> IP   cubegame.gomc.pl <<<<
POZDRAWIAM i zachecam do gry :P _Daniel

image.png

Opublikowano

Czemu nie możecie wymyślić własnej nazwy tylko kopiujecie? I tak nie zdobędziecie dzięki temu graczy...

I jeszcze to "KAŻDY MA VIPA" to już nie rozwaliło

Opublikowano

Serwer jest słaby, rozwaliło mnie to że można kupić rangi takie jak admin i mod ... Nie polecam tego serwera

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

nie polecasz?? dlaczego? bo ..? Rangi sa na zawsze i kosztuja malo a na innych serwach to rangi sa na 30d wiec co ci sie nie podoba? a admin kosztuje 80zl ... sprzedalem juz 12rang wiec! mam ogarnietych adminow jak tak to szukaj se innego serwa bo moj ciebie nie chce.

Opublikowano

nie polecasz?? dlaczego? bo ..? Rangi sa na zawsze i kosztuja malo a na innych serwach to rangi sa na 30d wiec co ci sie nie podoba? a admin kosztuje 80zl ... sprzedalem juz 12rang wiec! mam ogarnietych adminow jak tak to szukaj se innego serwa bo moj ciebie nie chce.

Myślisz że jesteś fajny, bo co? Bo napiszesz że masz ogarniętych adminów? Haha dobre, jak ty nie jesteś ogarnięty to wiesz. Gralem na poprzednich edycjach, juz nie pamietam nazwy serwa ale cos w stylu diax craft diamond nwm sam. Budowaliśmy wielkiego mikolaja, a napewno pamietasz. Ok pomoglem ci zbudować i wiele wiecej, a ty nagle mnie banujesz. O właśnie dostałem bana za fly, bo vip ma /flyy !! Nie polecam serwa, a i mam prawo krytykować takie gówno 

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

to ty jestes *********po pierwsze, po 2 tak diamoncraft nick jakis ??? a wiem 20jack01  .... wlamali sie na serwa ale teraz jest mcraft.gomc.pl ":P graj na nim. ...

Opublikowano

to ty jestes *********po pierwsze, po 2 tak diamoncraft nick jakis ??? a wiem 20jack01  .... wlamali sie na serwa ale teraz jest mcraft.gomc.pl ":P graj na nim. ...

Co odrzuciło teraz 3/4 graczy?

Ortografia

Twój Poziom

Brak znaków Polskich

Wygląd reklamy.

Kradzież nazwy.

Ja również nie zawitam... o, co ja widzę, ranga admin za 80zł... rozumiem możecie robić z siebie idiotów i handlować wysokimi rangami, ale że za taką cene... pff, również nie polecam serwera.

Opublikowano

Tak sobie przeglądam i co tu widzę? Kolejny beznadziejny serwer, co widać bez samego wejścia na niego. Nie ma sensu się tu rozpisywać, admin dziecko co możecie zauważyć wyżej. Nie polecam, zresztą i tak nikt tam nie wejdzie po zobaczeniu tej beznadziejnej publikacji i skradzionej nazwy serwera... Nikt normalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...