Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Karthusa

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy kurwa o 6 nie śpicie? Jezu  o.O

Fajnie wszystko wygląda, na pewno się przyda.

Opublikowano

Szczerze to zjebali a nie zrobili na lepsze. Teraz zaczynają sie bawić w bajkowy styl.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wy kurwa o 6 nie śpicie? Jezu o.O

Jest coś takiego jak szkoła na 7:10 i pozatym na telefonie to pisałem.

Ale i tak słaby. Za dużo jednolitych kolorów. Mogli by dodać jakiś fiolet

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

Wy kurwa o 6 nie śpicie? Jezu  o.O

Nie.

@Googlus

Według mnie świetny, ale brakuje kolorystyki. Mam nadzieję, że postarają się nad skinami.

Opublikowano

Zaraz pojawi się pewnie jakiś komentarz , ze ich main (czyt. Karthus) dostanie w koncu VU. 

@topic 

Jak sam wygląd postaci podoba mi się , to skille wyglądają jak teleport , tylko ze zmieniony kolor , wielkość no i delay . Tyle odemnie .

QYUhDIk.png

Opublikowano

Spodobał mi się nawet, chociaż nie wygląda tak strasznie, jakby należało. Niemniej zmiana jak najbardziej na plus.

Opublikowano

Wkońcu sie doczekaliśmy reworku, jak dla mnie spoko. Teraz czekam aż wprowadzą:)

Fart, kupiłem na 5 lvl karthusa za 395 rp w promocji <3 

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Stary lepszy. Strasznie dota mi smierdzi ten nowy VU ;(

Takie bajkowe to wszystko, tak samo jak nasz nowy Master.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

O wiele lepszy od starego. Wygląda jak zupełnie nowa postać, boli mnie tylko, że bobki będą tym spamić i gunwo ugrywać ;/

Opublikowano

O wiele lepszy od starego. Wygląda jak zupełnie nowa postać, boli mnie tylko, że bobki będą tym spamić i gunwo ugrywać ;/

Taa ale tylko przez tydzień max dwa. Podobnie było z Xerathem po reworku.. grany co grę a teraz nie widać go mimo, że OP. Twitch teraz to samo ale to też dzięki LCS.

Karthus silna postać na mid/late bo wystarczy flash w środek TF'a wywalić co możesz, giniesz i ultujesz po czym próbujesz jeszcze jakiś dmg z Q zrobić. Ogólnie dobry z teleportem bo dobre ganki ma ale gorzej z linią bo polega na pushu.

Opublikowano

No VU mu się przyda. lecz IMO umiejętności zbyt jednolite (czyt. Zielone)

Może i jednolite ale kolorystyka tego typu większości osób mocno kojarzy się z duchami itp. (jakieś ektoplazmy i inne shity)

@top

VU prezentuje się świetnie lecz wątpię żeby zmiana wyglądu przekonała ludzi do powrotu do tej postaci :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...