Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciągle zabierają mida więc pytam się was czym można czarować na topie bol jakiś skrypt podajcie i czy wam się udaję tym skryptem czarować ja mam gold 2 mam vipa na bolu czekam na odp 

Opublikowano

vayne, mighty coś tam, chyba platny ale nie wiem.

albo pisz mid or feed, na bolu i tak ich wycarrujesz nie ma innej opcji wiec wyjebane ;d

Opublikowano

no właśnie jak zabiorą mid to nie wyczaruje ;/ i juz przegrałem 4 mecze bo albo sup allblo top a oni feed więc szukam jakiegoś na topa champ 

Opublikowano

jak zabieraja mi mida to ide topa cassiopeia i zawsze go wygrywam. 

ludzie flejmia ze tam ide, przeciwnik sie nie spodziewa ze tam bede (jedyne z czym mam problemy grajac na topie cass to : od 6lvl-jax, ww, malph)

Opublikowano

jak zabieraja mi mida to ide topa cassiopeia i zawsze go wygrywam. 

ludzie flejmia ze tam ide, przeciwnik sie nie spodziewa ze tam bede (jedyne z czym mam problemy grajac na topie cass to : od 6lvl-jax, ww, malph)

hmm co do cass to falmuja ze bol odrazu przez nitra -.- 

Opublikowano

wlasnie to mnie wkurz ze ten dzieciaczek narobil takiego bałaganu, nawet jak gram bez skryptu i mi dobrze idzie(co na normalach az tak trudne nie jest) to dzieciaczki mnie flejmia ze bol

Opublikowano

RTTC to do ryza

a ma ktoś inny skrypt do riven bo ten ibunny nie działa nieaktualny piszę :D ?

a i czemu mi skil shot nie działa, ma ktoś jakiegoś skilshota  daje +

Opublikowano

moje propozcje topa: cass(o ile swietnie ogarniesz), vayne, ryze, nidale, riven, garen, rumble, renekton chyba

boże ale co ze ty napisałeś tam napisałem żeby dawać te linki anie tylko pisać daj linka do riven skoro mówisz i grałeś to wiesz co  ? 

Opublikowano

skoro nie umiesz sobie znalezc skryptówna tym forum, (nie wspomne o forum bola i google) to moze sobie odpusc granie w takie gry. takie tematy były tu poruszane milion razy i sa w tych watkach link do skryptów wystarczy ze przejzysz pare stron wstecz

Opublikowano

refes proszę jest jakiś inny skil shot ? oraz tą riven ma ktoś dobry skrypt lub kogoś innego na tego topa :D proszę o linki najlepiej 

jaka 21:26 jak jest 22:27 

a wczoraj refes dałem o 22 a  więc nie jest przed 24h tylko po jak coś żadne pkt karne 

Opublikowano

no właśnie jak zabiorą mid to nie wyczaruje ;/ i juz przegrałem 4 mecze bo albo sup allblo top a oni feed więc szukam jakiegoś na topa champ 

Supportem / topem ciężko karnąć :P

Supportem, jak to support, tylko pomaga, a nie karuje :p

Top, zależy już bardziej od champa, bo np. Riven rzeźnia, ale np. takim Singedem nie karniesz nawet na bolu :D

Na kerry polecam jungle, mid oraz ADC.

Jungle - za bardzo nie wiem co może być dobrego na bolka

Mid - To Cass, Zed, Riven, Panth, LB, Fizz, Ryze

ADC - VAYNE

Take it easy my friend

Opublikowano

Supportem / topem ciężko karnąć :P

Supportem, jak to support, tylko pomaga, a nie karuje :P

Top, zależy już bardziej od champa, bo np. Riven rzeźnia, ale np. takim Singedem nie karniesz nawet na bolu :D

Na kerry polecam jungle, mid oraz ADC.

Jungle - za bardzo nie wiem co może być dobrego na bolka

Mid - To Cass, Zed, Riven, Panth, LB, Fizz, Ryze

ADC - VAYNE

co do riven masz jakiś skrypt ?a co niby daje skrypt adc ? what? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...