Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cass honda a ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy mozna dostac bana za cass honda + evedee, czesto mnie strasza reportami i ze dostane bana.

sam report nic nie zdziala ale filmik juz mógł by wiecej, chociaz cass honda nie ma exploitów to boje sie o tego bana.

jak moga mi udowodnic ze to nie ja wciskam tak szybko klawisze i wale skile jak z karabinu

ps. ten nitro narobil bałaganu jak nie wiem, nawet jak gram cass bez skryptu i mi dobrze idzie to dzieciaczki pisza ze mam bola.

Opublikowano

za timery jest ban? jak gram w jungli to uzywam

exploitów nie uzywam nigdy, boje sie ze moge dostac bana za to evadee tez bo czasem tak perfidnie omija skile, zaplacze sie gdzies lub zatnie bohater ze widac ze cos nie tak jest. czasem omija skile dosłownie o milimetry.

FGE tak perfidnie nie omijał ale jak wiadomo on bardzo mało omija

Opublikowano

za timery jest ban? jak gram w jungli to uzywam

exploitów nie uzywam nigdy, boje sie ze moge dostac bana za to evadee tez bo czasem tak perfidnie omija skile, zaplacze sie gdzies lub zatnie bohater ze widac ze cos nie tak jest. czasem omija skile dosłownie o milimetry.

FGE tak perfidnie nie omijał ale jak wiadomo on bardzo mało omija

Za timery można dostać bana.

Jednakże nie wiem jak z evade.

Opublikowano

lel za timery bana nie dostaniesz, niby jak ci to udowodnia? xD

jedynie za exploity dostaniesz bana (noface direction) 

Opublikowano

za timery nie ma bana tak jak za MKJOGO jest to dozwolone pytałem sie w zgłoszeniu do supportu ^.^

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Nie dostaniesz bana o ile nie używasz exploitów.

Z tego co mi wiadomo to w Cass by Honda też jest exploit noface direction.

Opublikowano

Bana możesz wyłapać tylko za exploity. @Zarax pisał chyba o timerach wyświetlanych automatycznie na chacie bo za to leci ban, jeśli to opcja będzie wyłączona można spokojnie śmigać.

o ile wiem to cass honda ma taki esploit casiopeia/combo/Use E using packets

ale to mam wylaczone

Nie jestem pewny ale to nie jest exploit. Exploity za cassio przez które można wyłapać bana to no-facke (honda tego niema) i stackexploit.

Opublikowano

Cast E using packets = no-face direction exploit.

Hmm... nie dał rady dać normalnej nazwy. Ostatnio o ile się nie mylę nie miał tego exploitu :O

@top Ogólnie to za evadeee bana nie powinieneś dostać. No chyba że sfleshujesz 5x ult malphita w jednej grze a jakiś Rioter będzie to oglądał. Wydaje mi się że było by to podejrzane D:

Opublikowano

Hmm... nie dał rady dać normalnej nazwy. Ostatnio o ile się nie mylę nie miał tego exploitu :O

@top Ogólnie to za evadeee bana nie powinieneś dostać. No chyba że sfleshujesz 5x ult malphita w jednej grze a jakiś Rioter będzie to oglądał. Wydaje mi się że było by to podejrzane D:

Przykład z mojego skryptu do Viktora:

function CastQ(unit)
	if unit ~= nil and GetDistance(unit) <= SkillQ.range then
		if not Settings.exploit.Q then CastSpell(_Q, unit) end
		if VIP_USER and Settings.exploit.Q then Packet("S_CAST", {spellId = SPELL_1, targetNetworkId = unit.networkID}):send() end
	end
end

Bez Vipa castuje Q normalnie, jeśli ma vipa i zaznaczoną opcję w submenu to wycastuje Q pakietami - bez obrócenia się.

Opublikowano

to wlaczac to opcje w cass honda czy lepiej zostawic wylaczone

lepiej wylaczyc, bez tej opcji ten skrypt tez jest op :q

Opublikowano

up

tez tak mysle

narazie to nawet odpuszcze gre cass, jak gram nia nawet bez skryptów(a bez skryptów to gram nia tez dobrze bo była moim mainem i to zanim swiat uslyszal o bolu)

to wszyscy w garzdej grze drą kopary ze skrypty ze bol. Nie boje sie o tego bana tylko poprostu chce miec spokój bo wkurzaja mnie te placzace dzieciaczki co nie umieja skontrowac cass a potem placza ze bol

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

up

tez tak mysle

narazie to nawet odpuszcze gre cass, jak gram nia nawet bez skryptów(a bez skryptów to gram nia tez dobrze bo była moim mainem i to zanim swiat uslyszal o bolu)

to wszyscy w garzdej grze drą kopary ze skrypty ze bol. Nie boje sie o tego bana tylko poprostu chce miec spokój bo wkurzaja mnie te placzace dzieciaczki co nie umieja skontrowac cass a potem placza ze bol

To jak grasz cassio najlepiej na start daj ignore dla całego enemy teamu, i po problemie :D 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...