Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borderlands - Gra przez Internet

qAnimowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym pograć w Borderlands (Bez dodatków) (gra oczywiście oryginalna) z kolegami przez internet jednak występuje pewien problem ponieważ oni mogą dołączyć do gry a ja nie (obojętnie kto zakłada zawsze się połączą) tylko gdy ja zakładam lub chcę dołączyć do gry wyskakuje błąd "Nie udało się połączyć z serwerem".
Dodam że oni mają routery w Neostradzie a ja używam internetu lte w cyfrowym polsacie. Da się jakoś rozwiązać ten problem ?

Opublikowano

Myślę, że program tunngle rozwiąże ten problem. Jest całkowicie darmowy i prosty w obsłudze. Musicie tylko się zarejestrować (odnośnik do rejestracji będzie w programie) i dołączyć do jednego pokoju, który ktoś z was stworzy. Jeśli utworzysz pokój np. Borderlands2[PL#1] ale twoi znajomi nie będą go widzieć, po prostu wyszukajcie pusty i wszyscy do niego dołączcie (przy wyszukiwaniu gier musicie wszyscy mieć zaznaczoną opcję LAN). Ważne jest też abyście wszyscy mieli jednakową wersję gry np. 1.8.0; 1.8.2 itd.. Myślę, że to powinno rozwiązać problem. W razie jakichkolwiek trudności mogę wejść do was na ts'a i krok po kroku tłumaczyć na bieżąco.

lts2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...