Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin installer ultimate

michaal19995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak masz słabego kompa a odpalasz pierwszy raz to dłuższą chwile poczekaj

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Poczekał dłużej, działa. Teraz tylko jest problem z... Po instalacji skina, nie pojawia się w grze. Przenoszę plik do programu,nazywam go,instaluje. I powinno być wszystko dobrze... Wiecie co może być nie tak?

Opublikowano

Może ten skin jest uszkodzony? Nie raz tak miałem, że jakiś tam model się nie wgrał i było 9/10 files i skin nie działał próbowałeś inny skin? Czy masz tak ze wszystkimi? Jak ze wszystkimi to może jakiś poradnik obejrzyj i to ogarniesz.

lucyfergif.gif

Opublikowano

No próbowałem tak z 5. Ale po instalacji powinno coś takiego wyskoczyć czy chcesz ten skin zamienić na jakiś co masz czy dać go zamiast tego standardowego. Na poradnikach właśnie to wyskakuje a u mnie nic takiego nie ma

Ok, działa. Już wiem co robiłem źle.

Opublikowano

poprostu obejrzyj jakiś poradnik na yt nie chce mi się tłumaczyć ci wszystkiego krok po kroku... ten program jest banalny po jakimś poradniku zrobisz to bez problemu.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...