Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie skrypty polecacie najbardziej do wybicia sie z plat? (chodzi mi o darmowe,free user) jesli nie ma czy sa jakies na mniejsza dywizje ? chcialbym dostac skrypt + linki do tego dla tych,ktorzy pomoga rekompesata ;)

76561197963226730.png

Opublikowano

Najlepszym darmowym skryptem imo jest wbudowana kata od extragoza ofc.

extragoz's kata to najgroszy skrypt do katy, chyba ze na bronzy.

sporobj ryzem, ale skrypt platny.

Opublikowano

do cass jest dobry plugin do SAC o nazwie jacass najlepszy dla free. a Katarina mozna ugrac na platynie o ile bierzemy mida jako ostatni i widzimy ze niema na nia silnej kontry (mi przyspaza problemy fidle i inne smiecie z silentem) i nie maja duzo cc

Opublikowano

Ja ci powiem, że fiorą jak ogarniesz to ugrasz ;) na topie ma tylko countery - tanki. Jak nie ma tanka to easy top. Jak jest to poproś o wymiane z kimś z jungli, bo fiora spokojnie sobie w jungli radzi ;)

Opublikowano

Jungle ogolnie mainuje wiec mam troszke lepsze picki na nia. 

Ta cassio jest useless, jak chcesz grac cassio to na vipie a jak nie to katarina i ostatecznie glory ryze

moglbys podac linki do tego ? 

Ja ci powiem, że fiorą jak ogarniesz to ugrasz ;) na topie ma tylko countery - tanki. Jak nie ma tanka to easy top. Jak jest to poproś o wymiane z kimś z jungli, bo fiora spokojnie sobie w jungli radzi ;)

I kolege tez bym poprosil,zeby podal linka do tej fiory z mila checia ja przetestuje ;)

76561197963226730.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...