Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie game polecacie do "pracy"?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zalezy czy chcesz chcesz bawic sie z libami i diffami czy chcesz game 34k/40k i miec juz wszystko gotowe albo i jeszcze praca na source jeżeli Twoje umiejetnosci Ci na to pozwalaja.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Od siebie polecę ci 34k, wiadomo że 2089 to legenda, i jeden z najlepszych game, ale to już trochę starocie.

logo8.png

Niedługo...

Specjalista
Opublikowano

Oczywiście że 34k więcej możliwości jest,game 2k89 to już "zabytek",teraz to 34k a w niedalekiej przyszłości większość przeżuci się na 40k :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Up:To chyba się pyta czy 2089 czy 34k... Kolejny co czytać nie potrafi.

Ogólnie polecam 34k, bardzo dobre game, dużo możliwości.

Hah, odezwal sie ten co umie czytac. Napisałem o game 2089? Napisalem. Napisalem o game 34k? Napisalem a resztę napisalem dla jego wiadomości, ze inne game istnieja i z nich korzystac tez mozna.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

co do 34083 to musiałbyś załatać pełno błędów w tym game, które są chyba celowo zrobione przez ymira, jak nie potrafisz tego załatać to bierz 2089

Opublikowano

Game 40k ^^ albo 2k89.

34083 mam 100% sfixowane,ale dla mnie i tak jest lipne.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Cześć. Mam serwer by Invoice, ale nie wiem jaki to jest game. Gdzie/Jak mogę to sprawdzić? Lub może ktoś z tu obecnych wie sam z siebie która to wersja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...