Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cubehost i zarabianie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, rozglądałem sie dzis po hostingach, poniewaz chcialbym zrobic swoj wlasny serwer na modach. Craftserve ma dosyc wysokie ceny, nie wiem jak z pozostalymi ale na facebooku cubehost, znalazlem calkiem interesujacy post

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=660751953961397&set=a.551837848186142.1073741828.509446275758633&type=1&theater

no i dodatkowo zainteresowala mnie ich oferta bo sprzedaja sam RAM, czy w tym wypadku moge sobie ustawic ile chce slotow?

Opublikowano

@up

dzieki, ale w ofercie napisane jest tylko o sugerowanej ilosci, to moze da sie ustawic wiecej?

masz tam serwer moze, chcialbym pilnie wiedziec jak to jest 

Opublikowano

Możesz zmieniać ilość slotów jak chcesz. Sugerowane jest około 100MB - 1slot. Jeżeli zamierzasz kupić to polecam lokalizacje polska. Niestety nie widziałem nic o FTP bo dostęp przez program jest lepszy niż przez stronę (WebFTP). Mimo wszystko polecam!

Opublikowano

Posiadam tam 2 serwery na modach i moge polecic. Serwery nie maja lagow, szybki support i ostatnia wprowadzona zmiana - dowolny wybor ilosci slotow jest mega! ;)

Polecam

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Zapoznaj się z ofertą chostingu Mine24.pl
Mają oferte : slotową,Ramu,i czasową
Bardzo duży wybór.
Oferta ramu do 8 GB
Jeżeli nie odpowie ci to wejdz na chosting fiberhost.pl
A na tradycyjny serwer polecam hosting ownserwer.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...