Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie gry. Gdzie? Jak? Kim?

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przeglądając forum zaciekawił mnie ten dział. Mam do was pytanie otóż, grając z kolegą opłaca się w to grać? Tzn. ja na temat tej gry nic nie wiem, dobra wiem nazywa się Last Of Chaos. Jeżeli tak to co tam jest? Podobno jakieś cienie tytany.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Last Chaos jak cos :P . Sa tu tytany , szelmy , cienie , uzdrowicielki , rycerze, czarodziejki i zaklinacze :) - Te glowne postacie. Zalezy co cie interesuje globalny czy prywatny :D Ja polecam prywatne bo jak to na globalu troche ciezko. ( Jak dla mnie.) W grze chodzi o zebranie jak najwiekszej ilosci PU ( Punktow Umiejetnosci) za ktore mozna kupic skille - To przewaznie tylko na globalu bo na prywatnych serwerach skille sa za free przewaznie. Jest 5 krain: Juno , Dratan , Egeha , Merak i Strayana. 

Jakis losowy tutorial z gry : 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Cześć. ;) Na początek zapraszam do przejrzenia tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1182116-spis-tutoriali-hackow-oraz-trickow-graczy-v2/ 

Bo wiesz, trudno tak opisać od początku całą grę. :P Jak czegoś nie będziesz rozumiał to daj mi znać, wyjaśnię. Jeżeli chodzi o postacie: jak lubisz szybko wbijać lvl'e na takich grach, to polecam czarodziejkę/arcyczarodziejkę na początek, ma obszarówki i łatwo się nią expi. :) Ale to moje zdanie. 

Opublikowano

Cześć, przeglądając forum zaciekawił mnie ten dział. Mam do was pytanie otóż, grając z kolegą opłaca się w to grać? Tzn. ja na temat tej gry nic nie wiem, dobra wiem nazywa się Last Of Chaos. Jeżeli tak to co tam jest? Podobno jakieś cienie tytany.

Tutaj masz masę poradników co do LC, więc poczytaj, dowiesz się coś na temat tej gry.

Tak moimi słowami LC jest w sumie typową grą mmorpg, różniącą się grafiką i zbieraniem punktów umiejętności od większości gier tego typu. Co do kolegi to nawet wskazane, aby zaczynać nie samemu. Wiadomo, gra zawsze się lepiej z kimś a LC jest grą właśnie pod granie w grupie :) Cóż więcej mam pisać... Jak już mówiłam, poczytaj poradniki na mpc i poszukaj w Google, jest ich naprawdę dużo ;) Stronek, for, etc na temat tej gierki też znajdziesz masa, a jeżeli będziesz miał jakieś pytania pytaj na tym forum, sądzę, że większość osób przebywających w tym dziale udzieli Ci odpowiedzi i pomogą Ci ogarnąć. Powodzenia :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Last Chaos jak cos :P . Sa tu tytany , szelmy , cienie , uzdrowicielki , rycerze, czarodziejki i zaklinacze :) - Te glowne postacie. Zalezy co cie interesuje globalny czy prywatny :D Ja polecam prywatne bo jak to na globalu troche ciezko. ( Jak dla mnie.) W grze chodzi o zebranie jak najwiekszej ilosci PU ( Punktow Umiejetnosci) za ktore mozna kupic skille - To przewaznie tylko na globalu bo na prywatnych serwerach skille sa za free przewaznie. Jest 5 krain: Juno , Dratan , Egeha , Merak i Strayana. 

Jakis losowy tutorial z gry : 

krain jest ciut więcej

1st = Juno

2nd = Dratan

3rd = Merac

4th = egeha

5th = Strayana

6th = Nariat

7th = Moondshine

8th = Tarian

LastChaos_Map.png

Postaci jest też więcej : Arcy-mag (czarodziejka, z lepszą zbroją startową) oraz Ex-Rogue (wersja szelmy tak samo jak z arcy lepsza zbroja startowa)

Co do TuT'oriali na forum masz opisany exp na globie jak również poszczególnych priv'ach.... zawsze możesz zapytać się w temacie danego lc (lub zrobiąc nowy temat, jeżeli chodzi o global'a)

A reszta tak jak pani Up napisała.... Oraz polecam Ex-Rogue (Nocna szelma?) na start, ponieważ ma ona bardzo dobrą zbroje startową i wysoki dmg.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

krain jest ciut więcej

1st = Juno

2nd = Dratan

3rd = Merac

4th = egeha

5th = Strayana

6th = Nariat

7th = Moondshine

8th = Tarian

LastChaos_Map.png

Postaci jest też więcej : Arcy-mag (czarodziejka, z lepszą zbroją startową) oraz Ex-Rogue (wersja szelmy tak samo jak z arcy lepsza zbroja startowa)

Co do TuT'oriali na forum masz opisany exp na globie jak również poszczególnych priv'ach.... zawsze możesz zapytać się w temacie danego lc (lub zrobiąc nowy temat, jeżeli chodzi o global'a)

A reszta tak jak pani Up napisała.... Oraz polecam Ex-Rogue (Nocna szelma?) na start, ponieważ ma ona bardzo dobrą zbroje startową i wysoki dmg.

Nie badzmy szczegolowi , wymienilem te glowne krainy :P 

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...