Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zapowiedz - Metinek

scot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spierdolenie umysłowe zawładnęło polskimi youtuberami.

Ja sie pytam po chuj wy nagrywacie prezentacje...

Domyślam się że wyżej wymienione "spierdolenie umysłowe" dosięgnęło Cie dość drastycznie, gdyż nie jesteś w stanie domyślić się tego, że nie każdy użytkownik YouTube posiada konto na mpcforum. Nie wszyscy gracze przeglądają dziennie 30 prezentacji nowo otwartych serwerów z których co 2 to odświeżany po raz 30 kotlet z gotowca nie wprowadzający nic nowego. Tym bardziej że wielu widzów podąża za youtuberami, sugerując się ich wyborem serwera, jeśli sami nie maja gdzie aktualnie grać.

Opublikowano

Spierdolenie umysłowe zawładnęło polskimi youtuberami.

Ja sie pytam po chuj wy nagrywacie prezentacje... 

Nie zawladnelo tylko nagrywa kto chce bo podoba mu sie serwer, na ktorym bedzie gral, reklamuje go. Reklama jest wazna bo bez niej bedzie online tyle osob jak u Ciebie na zoomt2 czyli 149 z czego 15 sklepikow.

Prezentacje sa nagrywanie po to aby wiecej osob je widzialo, bo nie kazdy ma konto na mpcforum ;) Licze na like za wytlumaczenie, bo musialem zmarnowac 2 min a tak moglem pojsc zapalic :( 

Opublikowano

Nie zawladnelo tylko nagrywa kto chce bo podoba mu sie serwer, na ktorym bedzie gral, reklamuje go. Reklama jest wazna bo bez niej bedzie online tyle osob jak u Ciebie na zoomt2 czyli 149 z czego 15 sklepikow.

Prezentacje sa nagrywanie po to aby wiecej osob je widzialo, bo nie kazdy ma konto na mpcforum ;) Licze na like za wytlumaczenie, bo musialem zmarnowac 2 min a tak moglem pojsc zapalic :(

Dzieci nie palą.

Rozumiem ze nagrywanie prezentacji na ktorej chuja widac jest lepsza niz dac np na fp link do mpc?

Opublikowano

Dzieci nie palą.

Rozumiem ze nagrywanie prezentacji na ktorej chuja widac jest lepsza niz dac np na fp link do mpc?

Nie każdy youtuber prowadzi fanpage, a nawet jeśli to zasięg jest też inny bo nie każdy widz lajkuje też fanpage. Sam wchodząc na fejs spoglądam tylko na rzeczy na których jestem oznaczony itp, A kanały które subskrybuje przeglądam codziennie ze względu na oznaczenie o aktywności danego youtubera. Już nie mówiąc o tym ze youtube trafia do szerszego grona odbiorców niż tylko widzowie Twojego kanału, a w przypadku fanpage to tylko jeśli bulisz hajs na promowanie postów.

Opublikowano

Widzę pierwszy raz że dodałeś filmik, za co ci bardzo dziękuje! 

Opublikowano

Ja podpisuję się pod tym co napisał ShowMustGoOn.

Do tego mogę dołożyć to że jeśli byś dał linka do prezentacji to potencjalny gracz obejrzał by ją przynajmniej w normalnej jakości.
Jeśli prezentacja jest napisana po polsku, wątpię by ktoś potrzebował lektora.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ja podpisuję się pod tym co napisał ShowMustGoOn.

Do tego mogę dołożyć to że jeśli byś dał linka do prezentacji to potencjalny gracz obejrzał by ją przynajmniej w normalnej jakości.

Jeśli prezentacja jest napisana po polsku, wątpię by ktoś potrzebował lektora.

Osoba która jest potencjalnie zainteresowana serwerem tak czy siak kliknie w link który znajduje się w opisie filmu i sobie ją przejrzy na spokojnie. Jak już wspomniałem, celem nagrywania filmów z zapowiedzią/prezentacją serwera jest to, by dotarła ona do osób które nie muszą mieć konta na mpcforum a szukają jakiegoś serwera dla siebie. Każdy ma prawo do swojej opinii na dany temat. Jeśli miałbym przyznać mu rację i jednocześnie przyczepić się do swojej osoby/grona youtuberów nagrywających takie filmy, to zrobiłbym to odnośnie sensu wstawiania ich do działu Media na Mpcforum, gdyż osoby które dostrzegą film tutaj, zobaczą też prawdopodobnie prezentację która jest w nim pokazana bo to jest to samo forum. Aczkolwiek jego post dotyczy czegoś innego, a niewychowanego bydła rzucającego treściami obraźliwymi do osób im nie znanych nie toleruje :)

Opublikowano

Poczuj się cebulą grając na mapie wyglądającej jak Polska :D Pomysł ciekawy, jednakowoż śmieszny :P

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...