Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona z acc pod 86 nie działa innym

Deo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie zrobiłem serwer 86 mi strona na localhost działa ale innym nie działa jest pusta biała strona.

jakieś porady? xD

nie mam pojęcia jak to zrobić więc piszę tutaj robię serwer przez no-ip

6JuGEp.png

Posty: 50+,100+,150+,200+,250+,500-,1000-,....

Opublikowano

@up nie rozumiem Cię trochę ale podam ci no ip i ip wiec ip w config 83.26.232.139 a no ip xantebia.zapto.org

z tego co mi mówił ktoś z innego servera jest pusta (biała)

6JuGEp.png

Opublikowano

A jakie porty trzeba odblokować do strony z acc?

@Edit dobra strona działa a jest jeszcze inny problem bo jak ktoś padnie to nie może wejść pisze, że zły temple position jakaś porada? w bazie danych postaci co padnie zmienia się temple czyli posx posz posy na 0 0 0 ;/ co może być nie tak?

6JuGEp.png

Opublikowano

jaka lokacja ? ;d

Pierwszy raz robię serwer 86 miałem serwery 76 ale tam jest zupełnie inaczej xD jakieś wyjaśnienie jaka lokacja :P?

6JuGEp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...