Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady itp

oskalw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gram na pozycji supporta w teamie UltujeEnterem. Jeśli potrzebujecie jakiś porad ,piszcie ;).

Chciałbym dotrzeć do wszystkich nowych graczy i pomóc podnieść poziom na EUNE, serwerze, na którym obecnie się znajduję. Będe dodawał na mojego facebooka screeny ze swoich gier, a wy możecie je komentować, hejtować i robić co chcecie. Strona ma służyć pomocą nowym graczom i takim, którzy utknęli w jakimś etapie swojej rozgrywki. Serdecznie zapraszam!

xxx

Opublikowano

Nie wiem czy uda ci się podnieść poziom na EUNE, ale pomysł dobry. :)

Pomogłem? Daj like :)

Opublikowano

Jakim cudem ty chcesz podnieść poziom EUNE facebookiem który ma 91 lajków? xD  I jeszcze sprawić, żeby ludzie nie hejtowali polaczków.. Coś takiego nie udałoby się youtuberowi który ma 200k subów a co dopiero Tobie. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wcześniej jakoś aż tak nie angażowałem się w tego facebooka lecz teraz staram się codziennie wchodzić i coś dodawać i na wszelkie pytania odpowiadać.

A lajków mam mało dla tego że tak jak pisałem wcześniej się nie angażowałem w to.

Gdy będzie więcej ludzi to zacznę streamować może chociaż i tak już często gram na streamie z kolegą bo wychodzimy z "Elo hell'u".

Opublikowano

I tak nie dacie rady podnieść poziomu EUNE, jedna osoba nie wystarcza to by musiało być przynajmiej 2 % graczy EUNE ale liczę, że uda Ci się trafić do jak największej ilości graczy.

Jak coś mogę dać Ci konto na jakąś serie z EloHellem, konto kolegi, mogę Ci dać brąz 3 na 100% lub brąz 5 ale to bym musiał pogadać.

Od razu mówię, że to nie jest żaden handel czy coś, żeby nie było warnów, chce pomóc tylko temu streamerowi jak będzie chciał to mogę mu dać któreś konto. (może nawet na zawsze tego brąz 3 bo i tak kolega zaczyna od nowa grać, a już ma 24 lvl)

Dodam, że (po wygranych grach, wychodź z kolejki ze dwa razy, tak abyś tego konta nie boostował)

Więcej info na PW.

~Jednak, jeśli już moderatorzy uważają to za niestosowne, proszę o usuniecie zawartości postu od " Jak coś.... do Więcej info na PW "

I nie dawanie warna, ja chce tylko pomóc mi tam lotto z tymi kontami bo nie moje, a kolega z brąz 3 pozwolił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...