Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe konto + pytanka

DeGreZet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam w planach kupić sobie "pełne" konto do LoL'a na Allegro ze wszystkimi postaciami, ale najpierw chciałbym nauczyć się grać.

Chce jednak mieć więcej postaci do wyboru. Jeśli macie jakieś niepotrzebne konto - nie musi być nawet 30lvla byleby było kilku bohaterów więcej.

Może być nawet reffera - i tak nie wbije bo za jakieś 2 tyg jak już ogarnę to kupuje nowe konto.

Stąd tez pytanie odnośnie wiarygodności takich sprzedawców.

Na każdej z ofert jakie obserwuje jest dopiska - konto nie banowane, pierwszy właściciel itp.

Czy takie ofery są godne zaufania i pewne? Mimo wszystko szkoda marnować 300zł na nic.

76561198044354237.png

Opublikowano

Nie żebramy o konta 

// Takie konto można z łatwością odzyskać.

Specjalista
Opublikowano

Zaloz sobie konto masz rotacje czy tam jakis + bohaterow, konta takiego nie kupuj bo sprzedający moze je odzyskac bez problemu, i naucz się grac od 1lv do 30lv bo potem trafiają się nieprzyjemni gracze ktorzy kupili konto, grają rankeda i nie wiedza jak grac...

Opublikowano

Jeśli chcesz zapłacić 300 zł żeby mieć konto to nie lepiej założyć swoje konto kupić psc za 200 zł i 100 zł i kupywać postacie za rp z przeceny? I grać od 1 do 30 lvla i nauczyc się grać oglądając streamy, poradniki itp :)

lucyfergif.gif

Opublikowano

Kolega up dobrze pisze lepiej załóż nowe konto kup sobie rp i ucz sie grać . Konta nie warto kupować 

minionek_5956.png

Opublikowano

Nie ważne czy warto czy nie.

Nie jestem jakimś biedakiem, który chce grać 5 postaciami, wolę mieć wszystko...

Chodzi mi tylko o to czy taka wymiana jest bezpieczne - dzięki za wyższe odpowiedzi.

76561198044354237.png

Opublikowano

Pisali Ci wyżej... czytaj uważnie.

Zapłacisz kolesiowi on Ci poda wszystko hasło login będziesz mógł się zalogować normalnie, typek napiszę do supp że go okradziono będzie musiał podać info na temat konta np. ile rp kupił jakie skiny itp.

On odzyska konto a ty zostajesz z niczym. Bo do supp i tak nie napiszesz bo handel kontami z lolajest nielegalna ( chyba)

Opublikowano

Nie jesteś biedakiem powiadasz. Dodam od siebie + to co reszta

20zł na dopalacz ip tez ci szybko zapewni nowych championów

Btw: Zanim ogarniesz te pięć postaci (nie jak jakiś dzikus typu tryndor,yi) to spokojnie zdążysz 30lvl wbić

sam się przyznam, że jestem w gold 4 i ledwo trzema-czterema postaciami gram prawidłowo z drużyną 

Pozdro

Opublikowano

W goldzie? Ja chce kupić Challengera, albo chociaż diament.

Pisali Ci wyżej... czytaj uważnie.

Zapłacisz kolesiowi on Ci poda wszystko hasło login będziesz mógł się zalogować normalnie, typek napiszę do supp że go okradziono będzie musiał podać info na temat konta np. ile rp kupił jakie skiny itp.

On odzyska konto a ty zostajesz z niczym. Bo do supp i tak nie napiszesz bo handel kontami z lolajest nielegalna ( chyba)

Napisałem, że "dzięki za wyższe odpowiedzi".

Czytaj uważniej....

76561198044354237.png

Opublikowano

nie, nie opłaca się, ojebie cię z hajsu i z konta i zostaniesz z niczym. nie ma po co drążyć dalej tego tematu, bo uczciwego sprzedawcy raczej nie znajdziesz

Opublikowano

Jesteś pewny, że tym Cie nie oszuka? Konto wątpie, że ktoś Ci da. Po tym co napisałeś wynika, że nigdy nie grałeś w LoL'a. Skąd wiesz, że Ci się spodoba? Pierw pograj potem kup, bo może się okazać, że kasa pójdzie w błoto.

9bylOWE.png

Opublikowano

W goldzie? Ja chce kupić Challengera, albo chociaż diament.

Tak, a potem się dziwić jak ci dobiera pierdolonych oszustów, który grają jak 5 lvl a są w challengerze -,-

Nie kupuj konta, nie jest to legalne, a koleś w 99,99% cię ojebie.

Dziękuję, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...