Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie wykrywa rodzielczości ekranu.

Coliin

Pytanie

Opublikowano

Siemanko. Posiadam laptopa Asus K54LY który ma problem z wykrywaniem rozdzielczości w grach. Wszystko było bardzo ładnie pięknie, aż tu nagle odpalam kompa i... Gdy odpalam chociażby Skyrima wyskakuje monit: Failed to initialize render. Your display doesn't support the selected resolution. Please set a different resolution in Skyrim's Launcher under 'Display Settings'. Gdy odpalałem Warcrafta III wyskakiwał błąd, że nie posiadam zainstalowanego Directa. Gdy włączam dxdiag zostaje poinformowany że nie mam dostępnego przyspieszania DirectDraw i teksturowania AGP. mianowicie kiedy uruchomie 64-bitowy program dxdiag wyskakuje że wszystko jest okej. Mam totalny mentlik w głowie, nigdy z takim czymś się nie spotkałem. Dodam również, że filmy w Windows Media Player zostają zastąpione pierwszym zrzutem a dzwięk jak gdyby nigdy nic spokojnie się odtwarza. Może ktoś, coś wie na ten temat? 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Owszem posiadam wszysktie sterowniki, aktualizuje każdy sterownik gdy tylko pojawi się nowa aktualizacja. Tak więc sterowniki odpadają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...