Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ThanhLong VSRO # TYLKO CHINY # 90 Cap # 1x Raty # otwarty 10.04.2014 # więcej niż 2000+ graczy online

iCracked

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie wiadomo tylko tyle że to jest oficjalny Wietnamski serwer i wszystko działa jak należy.

Starting items

- 60%/100% experience/sp tickets

- 1-8-16-24-32-42 Seal of star weapons on Herbalist

- 12x %100 exp/sp ticket 1hour. (When you reach 20 level)

- 15x %150 exp/sp ticket 1hour. (When you reach 45-55-60 level)

Nagordy za zdobycie danego lvla : 

D8qRf.png

Możliwość expienia 5h dziennie, potem opłaca się robić trade

Mbot działa normalnie

http://cdtl.ongame.vn/dangky/

NxbMc.jpg

Download: 

http://cdtl.ongame.vn/download.htm (polecam pobierać poprzez torrenta)

Screeny z gry:

AYSvf.jpg

UuK6d.jpg

NgSch.jpg

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

Niestety nie wiadomo mi jak zakupić silki ale globale i reversy chodzą na stallach po UWAGA 200-300k za sztukę :P aż miło jest zobaczyć 6-7 stron party i tyle stalli w obu miastach. Jak narazie sa czeste dc i lagi z tego wzgledu ze ktos prawdopodobnie ddosuje.

Wbicie 90 lvla to kwestia kilku tygodni nie kilku lat jak to było na isro :) 

Opublikowano

Niestety nie wiadomo mi jak zakupić silki ale globale i reversy chodzą na stallach po UWAGA 200-300k za sztukę :P aż miło jest zobaczyć 6-7 stron party i tyle stalli w obu miastach. Jak narazie sa czeste dc i lagi z tego wzgledu ze ktos prawdopodobnie ddosuje.

Wbicie 90 lvla to kwestia kilku tygodni nie kilku lat jak to było na isro :)

Szkoda ze u nas na ofcjalu lv nie szedl w taki sposob.

Zacheciles mnie do zajrzenia na ten serv;)

"When this day is through I hope that I will find
That tomorrow will be just the same for you and me"

isro '07
giphy.gif

Opublikowano

Pograłem chwile na nim i tak śmiesznie to wszystko wygląda , cały tekst ma taką śmieszną czcionke w grze ale server jest fajny i raczej będe grał na nim jak będe miał czas :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wbiłem z kolega i jesrtesmy pod wrazeniem :D  ludzi co nie miara , i ten klimacik.. jak kiedys na isro tzn. ongs crowded, ht stalow od groma ,  mass pvp , joby

Skosnookie to potrafia robic dobre serwery^^

Edit

Mam małe pytanie. Was tez crashuje ciagle po 10minutach spedzonych w grze? bo ja mam regularne crashe na mbocie -.-

Opublikowano

ja mam jedno pytnie dlaczego expic wolno przez 5h?

Poniewaz jest to privek Chinski z tego co widze, a chinczycy nawet na official Csro wprowadzali takie ksiazeczki expa. Oni sa jacys inni wiec inaczej mysla :D

Ja puki co walcze z Mbotem bo dziala normalnie ale mnie crashuje regularnie co 10min.. niewiem moze jakis komunikat sie pojawia w grze a przez moje zangielszczenie mnie wyrzuca. Chinczycy cisna na VsroHelper ;]

Nick w grze Xandi jkc

Opublikowano

wszedlem przed chwila i jakos nie potrafie sobie wyobrazic gry jak oni pisza na shoucie po "swojemu" swoiscie mnie to wk**wia ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...