Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XBOX 360 kilka pytań

wilku1341

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam parę pytań co do zakupu x360, otóż nie wiem czy w 2014 jest opłacalne kupienie takowego sprzętu. Podłączyłbym to pod telewizor w salonie TV3D 47' ale telewizory 42" 3D znajdę nawet za 1499 zł w sklepie w Polsce, w Niemczech taniej. A teraz przejdźmy do pytań :

1. W konsoli X360 jest sieć bezprzewodowa? Bez podłączania adaptera?
  2. Jest możliwe przeglądanie internetu na tej konsoli? mpcforum, youtube itd... 
  3. Jak jest z XboxLiveGold (XLG)?  Słyszałem, że jest o wiele lepszy od PS3 ponieważ są o wiele lepiej stabilniejsze systemy.

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam, wilku!

/e

Opłacało by się kupić -

http://allegro.pl/konsola-xbox-360-elite-120gb-i4227858317.html

, nieprzerabiana bez dysku ale dysk to koszt 150 zł za 250GB więc spokojnie wystarczy, tylko czytałem, że starsze konsole nie mają bezprzewodowego internetu, wifi wbudowanego. Ta konsola na allegro to starsza czy nowsza wersja?

76561198061193691.png

Opublikowano

1. Jest wbudowana karta lan jak i wifi (przynajmniej w xbox 360 slim)

2. Jest możliwe po zakupie XLG

Co do tej konsoli, nie jestem pewny, czy ma wifi.

Opublikowano

1. Jest wbudowana karta lan jak i wifi (przynajmniej w xbox 360 slim)

2. Jest możliwe po zakupie XLG

Co do tej konsoli, nie jestem pewny, czy ma wifi.

A teraz sprawa z PC vs Konsola. Na pc wydałbym ok. 2800 zł na budę. A konsole trzeba pod coś podłączyć, na krótszą metę podłączył bym pod TV3D 47" a potem pod coś w pokoju :) Tak jak powiedziałem głównie wyścigówki i fifa ew. jakieś nowsze tytuły :) GTA V / BF4 / COD:GHOST. Koszt xboxa to 500 zł + 200 zł kinekt używka za 120GB i potem telewizor za ok. 2000 zł z 3D i smart tv. 

76561198061193691.png

Opublikowano

Ta konsola co podałeś nie ma wi fi.

No a co do konsoli vs pc to już jak wolisz.. Na PC będziesz miał dużo lepszą grafikę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...