Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam stronę

www.solomid.net

Strona Dyrusa moim zdaniem najlepszego solo topera :D

graphic.png

Opublikowano

Polecam ten start buty 4 poty, cofasz jak masz okolo 1500g, kupujesz maske->cala maske->rabadon->void staff->buty maga->rylai->zhnoya

ja z tym buildem mam około 100 gier katarina i około 30 wiecej win. Dobra była w bronzie,silverze ale w gold platyna też się przydaje jak enemy maja mało cc

Opublikowano

Całej maski sie nie buduje, nie opłaca się.

Dokładnie.

W masce chodzi tylko o przebicie obrony.

Maske kończy się na końcu, kiedy masz full build.

Opublikowano

Obuwie Maga --> W Objęciu ognia --> Zhonia > Rabadon > Void Staff > Rylie

Taki może być?

Ja bym nawet rashował W Objęciu Ognia. Jest to bardzo łatwy sposób na fraga.

Opublikowano

Całej maski sie nie buduje, nie opłaca się.

składałem po rabadonie do konca przeważnie, a pozatym nie składałem jej dla przebicia tylko dla podpalenia na tf z ulta.

Opublikowano

składałem po rabadonie do konca przeważnie, a pozatym nie składałem jej dla przebicia tylko dla podpalenia na tf z ulta.

ooo to "podpalenie" takie op.

Duża maska na kate jest useless, nie dość że i tak z tego "podpalnia" zadamy znikomy dmg albo zerowy bo kata zjada przeciwnika w sekunde a nawet jak wycastuje cały ult podczas tf to i tak dmg z maski gowno da bo zadaje dmg od aktualnego hp a jednak ult katy zadaje strasznie duzy dmg wiec przeciwnicy bede na low hp a w tedy to twoje op "podpalenie" bedzie biło po 0.

I jeszcze dmg z maski będzie mniejszy o połowe bo ryliaa kupuejsz dopiero na końcu.

Opublikowano

To co jest w bolu jest słabsze od katariny sinister blade z forum, przynajmniej tak słyszałem. Ogólnie to polecam ci nie wbijać jako pierwszy w team fighty tylko poczekać na wszystkie stuny przeciwników i wtedy wbijasz jak już ci ulta nie mogą przerwać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...