Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fake?

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od nie dawna mam zamiar kupic 1 dodatek zeby odblokowac nie ktore bronie i przy okazji pograc sobie na mapie z tego dodatku, znalazlem na allegro taka aukcje za 20 zl ze moge miec nie tylko 1 dodatek ale w ogole premium battlefield 4 na xbox 360. Po wplaceniu na jego konto 20 zl przyjdzie mi na e mail (ktory mam na koncie allegro) login i haslo do konta na ktorym pobiore te premium. Jak pobiore moge usunac sobie juz te konto i grac na moim ktory bd posiadal te premium( przynajmniej tak to zrozumialem). NIe jestem przekonany czy to nie fake , bylo kilka komentarzy tej aukcji np:W opisie aukcji powinna znależć się informacja, że każdorazowo konieczne logowanie się na obce konto. Dzisiaj mija okolo dwa tygodnie od zakupu i okazuje sie ze obce konto juz nie istnieje wiec syn juz nie moze grac .Nie polecam!!!!!!

Z tego cytatu tez za bardzo nie zrozumialem(mile widziane wyjasnienie :D). Link do tej aukcji 

http://allegro.pl/battlefield-4-premium-xbox-360-polecam-i4251761917.html

To jest fake czy tak jak to opisalem wyzej dziala?

Opublikowano

Lepiej nie brać. Ja na Twoim miejscu bym wydał trochę więcej i miał 100% pewności, że mnie nie oszukają.

Opublikowano

Była taka aukcja i nie dlugo tez bd bo rozmawialem z typkiem gdzie jego kosztowala 50 zl i dostawalo sie tam to samo co tutaj, 30 zl roznicy wiec troche dziwne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...