Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rynek

sZkaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy dobry dział, ale piszę tu bo nie wiem gdzie.

A więc mam taki problem że kupiłem cs;go na fabryce kluczy i wpisałem po prostu klucz na steamie i mam grę już od 15 dni. Trochę hajsu przybyło chciałem coś kupić na rynku jednak zanim poszedłem do sklepu po psc weszedłem na rynek i chciałem dla pewności zobaczyć i nie mogę nic kupować, sprzedawać jedynie moge patrzyć co jest na rynku, jest taki komunikat : "W celu zabezpieczenia Rynku Społeczności przed oszustami, wymagane jest zakupienie chociaż jednego przedmiotu na platformie Steam w ostatnim roku. Pierwszy z zakupów musiał mieć miejsce minimum 30 dni temu. Twoje konto nie spełnia powyższych kryteriów." 

Z tego co ja tu zrozumiałem to mam czekać 30 dni albo kupić jakąś grę tylko na steamie i czekać te 30 dni ? Liczę na szybką odpowiedź ;)

Opublikowano

Musisz poczekać 30 dni i dopiero wtedy będziesz mógł handlować itemami z CS:GO

Dokładny czas pokazuje Ci, gdy "najedziesz" myszką na potencjalny item, który chcesz np. kupić.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Musisz poczekać 30 dni i dopiero wtedy będziesz mógł handlować itemami z CS:GO

Dokładny czas pokazuje Ci, gdy "najedziesz" myszką na potencjalny item, który chcesz np. kupić.

Żaden czas mi się nie pokazuje... A jak już mineło 15 dni od zakupu Cs'a to mam czekać jeszcze 15 ? Bo ja kupiłem cs;go na fabryce kluczy i wpisałem kod na steamie i dostałem grę, a w tym komunikacie piszę że trzeba kupić grę na platformie STEAM.

Opublikowano

Musisz kupić jakąś grę na steamie i poczekać od momentu kupna 30 dni. Dopiero wtedy odblokuje Ci się rynek.

CS nie był kupiony za pieniądze na steamie, więc się nie liczy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Spróbuj tak:

wejdź w ten link:

http://steamcommunity.com/market/listings/730/Huntsman%20Weapon%20Case

Powinieneś mieć zablokowaną możliwość kupienia i po najechaniu na "Buy Now/Kup Teraz" Powinna wyświetlić się dokładna data wygaśnięcia blokady.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Spróbuj tak:

wejdź w ten link:

http://steamcommunity.com/market/listings/730/Huntsman%20Weapon%20Case

Powinieneś mieć zablokowaną możliwość kupienia i po najechaniu na "Buy Now/Kup Teraz" Powinna wyświetlić się dokładna data wygaśnięcia blokady.

Napisałem jaki mam komunikat, żadna mi data nie wyskakuje tylko ten komunikat...

Musisz kupić jakąś grę na steamie i poczekać od momentu kupna 30 dni. Dopiero wtedy odblokuje Ci się rynek.

CS nie był kupiony za pieniądze na steamie, więc się nie liczy.

Jak dla mnie jest to bez sens... I wyłudzanie forsy muszę coś kupić, żeby się dostać tam gdzie też chce coś kupić i muszę czekać 30 dni... Zaje*****

To teraz mam pytanie jaka jest najtańsza gra na steamie, bo zależy mi tylko na tym rynku ?

Opublikowano

Jeżeli ja kupiłem na allegro i csa dostalem jako gift to bede mial odblokowane ?

Nie wiem sprawdź sobie.

Opublikowano

Jak sprawdzic ?

Steam najeżdasz na społeczność u góry i klikasz Rynek potem kliknij byle jaki przedmiot i zobacz czy masz odblokowane Kup Teraz.

Opublikowano

No zablokowane ale csa mam dopiero 2 tyg wiec moze odblokuja jeszcze ;p I dodam jeszcze ze mam gre sniper 2 ghost warrior wiec chyba powinno mi się odblokować

Opublikowano

Czyli co mam kupić żeby odblokować ten rynek, jakąś tanią byle jaką grę czy jakiś dodatek ?

Byle jaką grę lub dodatek ( co do dlc pewny nie jestem. )

Opublikowano

Byle jaką grę lub dodatek ( co do dlc pewny nie jestem. )

Co to dlc ? Sorry zielony w tym jestem xD A jaką bardzo tanią grę znasz żebym kupił, bo tylko na tym rynku mi zależy.

Opublikowano

Mialem ten sam problem, najtansza gra jaka znalazlem kosztowala 0,20 euro, jakas gra-horror. Dopiero jak kupisz cos bezsposrednio ze steama to po 30 dniach od momentu kupna bedziesz mogl handlowac na rynku.

Opublikowano

Co to dlc ? Sorry zielony w tym jestem xD A jaką bardzo tanią grę znasz żebym kupił, bo tylko na tym rynku mi zależy.

Polecam premium do Team Fortress 2 ;)

Możesz wydać z 20centów w sklepie i będziesz miał odblokowane (mi odblokowało).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...