Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik Mental - EQ do PVP

SynBogdana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-----------------------------------------

Cześć.

Czytając ostatnie poradniki o woju mentalu dotykały mnie dreszcze.

Dzisiaj chciałbym Wam zaprezentować mój build na wojownika mentala SOLO jak i wojenne :)

Tak więc ! do dzieła !

Naszym głównym celem dążenie jest do jak największej liczby siły która znacznie zwiększa nam DMG ze skilli.

Zacznijmy może od EQ wojennego opisze tutaj na secie na 54 lvl ponieważ na privach są rózne inne typy których nie wypisze tutaj.

Partyzana.jpg

Tutaj wsadzamy : Ludzie , Krytyk , Sila , Zręczność , Szybkość Zaklęcia

zbroja-z-czarnej-stali.jpg

Max HP , Miecze , 2 ręka , sztylety , WARTOŚĆ ATAKU 

Upi.jpg

Ludzie , reg pz , otrucie , odp na magię + ja zawsze dodaję sobie tą szybkość ataku

Max HP , Miecze , 2 ręka , sztylety , strzały 

Naszyjnik_z_niebianskich_lez.jpg
: Max HP , Miecze , 2 ręka , sztylety , strzały 

Kolczyki_Z_Niebia%C5%84skich_%C5%81ez.jp ( są tu dodane kolce z nieb łez ponieważ przeważnie z nich robimy epiki )
: Ludzie , Miecze , 2 ręka , sztylety , strzały 

: Ludzie , HP , Magia , Przeszywka + to co wejdzie ( żywioły nie działają / absorpcja do pz również )

: Ludzie , SIla , Zręczność , NNO , BLOK

Co to eQ klasowego :

Jeżeli robimy klasówkę pod wojownika z powyższego eq wywalamy sztylety + strzały i dodajemy krytyk / szybkość zaklęcia / ew przeszywke / omdlenie 

Wiele osób zapyta " PO CO MENTALOWI PRZESZYWKA " - piszę iż dodajemy przeszywkę ponieważ ja preferuje wojownika mentala z bronią jednoręczną Miecz_Bojowy.jpgponieważ zawsze do " DUCHOWEGO " możemy dołozyć dawke hitów z combo :)

Dziękuje dobranoc

Opublikowano

W sumie to oczywiste, ale jeżeli komuś pomoże taki temat to nie mam nic przeciwko :P

Jak widzę że ktoś daje inteligencje na mentalu to mi się słabo robi dlatego powstał ten poradnik :)

Opublikowano

Naprawdę uważasz, że jeden zestaw eq wojennego w zupełności wystarczy? :P Wpada szaman na wojnę, 3 hity i Cię nie ma.

Może przekona Cię ten poradnik http://www.mpcforum.pl/topic/1208975-promt2-ekwipunek-wojenny/

Niestety nie ma 6'sciu bonów w biżuterii dlatego wygląda to właśnie tak :)

Opublikowano

Niestety nie ma 6'sciu bonów w biżuterii dlatego wygląda to właśnie tak :)

No 6 nie ma, ale można zrobić drugi zestaw wojennego z dzwonami lub wachlarzami, zamiast przykładowo strzał (jeśli akurat na wojnie nie ma archerów).

Nie napisałam, że w eq jest 6 bonów. xD

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

No 6 nie ma, ale można zrobić drugi zestaw wojennego z dzwonami lub wachlarzami, zamiast przykładowo strzał (jeśli akurat na wojnie nie ma archerów).

Nie napisałam, że w eq jest 6 bonów. xD

Analogicznie że jeżeli robisz EQ to robisz i pod dzwony oraz wachlarze ;-)

Opublikowano

Właściwie ja zamiast kolców z łez dał bym ebonitowe kolce +9 bo dają siłe.

Ja bym dał własnie ebo +9, jak ta postać ma być do pvp na 65 lvl to nie zrobisz żadnych lepszych kolców. xD

Opublikowano

Dzięki wielkie. Skorzystam z niego na pewno  <3

graphic.png

Opublikowano

Właściwie ja zamiast kolców z łez dał bym ebonitowe kolce +9 bo dają siłe.

Ja bym dał własnie ebo +9, jak ta postać ma być do pvp na 65 lvl to nie zrobisz żadnych lepszych kolców. xD

Jak to nie zrobi żadnych innych kolców??? Przecież oczywiście ze jak robisz epickie kolce to będą lepsze bony + z pewnością do pvp. Jeśli nie znasz się to się nie wypowiadaj.

• 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...