Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spoko informatyk :D clash of clans

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! :D

Mam pytanie, otóż chodzi o to czy da się wylogować z clash of clans i zalogować się na inne konto ?

Gram w tą grę i się zapytałem mojego wspaniałego informatyka ale odpowiedział mi ,że jeśli odpowiem dobrze czy da się wyglować a jeśli się da to jak lub nie dostanę 6 ! :D hahaha naprawdę xD spoko jest bo gra w tą grę tak samo jak ja, a chciałem sobie zrobić nowe konto dla tego się do niego zwróciłem xD no ale odpowiedział mi coś takiego xD nie wiem czy on sam nie wie czy jak xD no ale chciałbym się dowiedzieć jeśli ktoś wię pisać :D

Opublikowano

Jednak kiedy wylogujesz się z gry – wymaga ona bezustannego połączenia z serwerem – to twoja wioska będzie narażona na najazd, a twoje surowce na kradzież. Przeciwdziałać temu mają mury, pułapki, i straże, ale jak szybko się uczysz – nie ma obrony nie do przebicia.

Wnioskując, na podstawie powyższego cytatu- jest możliwość wylogowania i ponownego zalogowania :O.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...