Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetPVP.pl

pantajem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<

<

<

image.png

<

tajem.png

Mam dla was dziś serwer PVP, lecz nie taki zwykły serwer Network PVP.

Jest to serwer na którym, możemy spotkać różne tryby PVP zaczynając od CastleModa a kończąc na Arenach PVP.

IP: NetPVP.pl

Screen shoty:

1.png2.png3.png

GODZINA 20:00

OTWARCIE !!!

Opublikowano

Woooow! Zajebista prezentacja. Tyle szczegółów, grafiki... Na pewno zagram! <-- ironia ;)

Prezentacja nie zachęca do zagrania na serwerze... Przykro mi, ale taka prawda.

_LillyPL_

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

tajemku, niestety zgodze się z LiLy, prezka nie zachęca WOGÓLE.

A raczej zagram :D

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Opublikowano

@_LillyPL_ 

Wiem że prezentacja jest słaba ale nie mam czasu zrobić lepszej :/

@info

> Arena HARD (Działa)

> Arena KNOCK  (Działa)

> Problemy z CastleModem

> Domena NetPVP.pl (Działa)

Pozdrawia ekipa NetPVP.pl

Opublikowano

Polecam, serwer jest dosc dobrze przygotowany, prezentacja moze i nie najwyzszej klasy, lecz to nie jest metin gdzie prezentacja ma ukazywac wszystko co jest na serwerze, tu wpisujesz ip i jestes na serwerze, sam patrzysz czy serwer jest fajny czy nie, nie musisz sciagac jakiegos clienta wiec nie wiem czy to ma sens.

Opublikowano

Surową krytykę widzę, Zagram z chęcią.

Dla was liczy się tylko prezka, a jak zobaczycie że serwer jest na prawdę świetny to odechce wam się tak pisać:P

Opublikowano

Słaba prezentacja, serwer miarę ogarnięty, ale dostęp do helpop jest zabroniony, sklepałem już 3 cheaterów, i widocznie pisanie na chacie nic nie pomaga w ich zgłoszeniu.. żeby ich zbanować. Na serwerze same gówna grają odpalone, ;) Nie zagram już raczej.. chociaż chciałbym zobaczyć CastleMOD'A.

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...