Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] O co chodzi ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowalem na hoście silnik spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar i jak włączam serwer on nie ma zasięgu, a jak próbuje na niego wejść pisze coś, że Połączenie zostało przerwane przez zdalnego hosta ... Na consoli pisze:

WARNING: This Minecraft update alters the way in which saved data is stored.
Please ensure your server is in the correct online/offline mode state, as the changes made are PERMANENT
If you are running in offline mode, but your BungeeCord is in online mode, it is imperative that BungeeCord support is enabled in spigot.yml and BungeeCord's config.yml
By typing `yes` you acknowledge that you have taken the necessary backups and are aware of this conversion
Please type yes to continue starting the server. You have been warned :)
See 

http://www.spigotmc.org/wiki/uuid-conversion/

if you have any questions and remember BACKUP BACKUP BACKUP

Jak to narprawic? Lepiej wgrać bukkita 1.7.9 czy spigota?

Opublikowano

Nie wiesz przypadkiem czemu jak instaluję spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar to jest wersja 1.7.2/1.7.4? I dlaczego kiedy wchodzę na serwer pisze:

Logowanie nie powiodło się: Sesja wygasła (spróbuj uruchomić ponownie grę), serwer restartowałem i nic czemu to tak jest?

Opublikowano

Nie wiesz przypadkiem czemu jak instaluję spigot-1.7.9-R0.2-SNAPSHOT.jar to jest wersja 1.7.2/1.7.4? I dlaczego kiedy wchodzę na serwer pisze:

Logowanie nie powiodło się: Sesja wygasła (spróbuj uruchomić ponownie grę), serwer restartowałem i nic czemu to tak jest?

Może masz podmienione pliki, nie wiem.

Usuń je i pobierz jeszcze raz.

Wgraj je poprawnie, tak jak powinno być to zrobione.

Usuń wszystkie procesy z javą, odpal Minecrafta na nowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...