Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Grafikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie oferuję się jako grafik.

O mnie możecie się dowiedzieć więcej pisząc do mnie na gg wtedy podam ip mojego TS i zawsze można pogadać :)

Osoby które ogólnie chcą pogadać miedzy sobą także można napisać do mnie :)

Kilka moich prac niestety nie wszystkie chociaż część czyli 3 clienty gry + patcher :P

pre_1400587365__ss.png

pre_1400587404__ss1.png

pre_1400587459__ss2.png

pre_1400587492__ss3.png

Mój fan page na którego zapraszam serdecznie :

https://www.facebook.com/jemilo.design?ref=hl

Moja współpraca z serwerami to :

- Taurios

- Reinor

- TyriaMt2

- Snoe.pl

- Restynid

- Eberrion

- Lazuria

- Asine

- Doscraft.eu

- Nesteria

- Nertiamt2

i wiele więcej :)

Kontakt ze mną najlepiej po przez gg 45508174 na gg można także więcej uzyskać informacji więcej ss itp

Pozdrawiam serdecznie i pozdrawiam !

Opublikowano

pilecam ziomala niedługo cały reinor zakodowany nagram i dam wam filmik w media :) 

reinor jako 1 interface logowania animowany :) ( oficjalnie bo wredna kiedyś dawała )

Opublikowano

pilecam ziomala niedługo cały reinor zakodowany nagram i dam wam filmik w media :)

reinor jako 1 interface logowania animowany :) ( oficjalnie bo wredna kiedyś dawała )

a iMetin nie miał animowanego przypadkiem?

Polecam, ładne prace

Opublikowano

Polecam, ogarnięty.

Jeśli chcecie coś z grafiki to tylko u niego. Macie gwarancje że zrobi to dobrze i solidnie.

Kurlz się niestety już chowaaa :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

pilecam ziomala niedługo cały reinor zakodowany nagram i dam wam filmik w media  :)

reinor jako 1 interface logowania animowany  :) ( oficjalnie bo wredna kiedyś dawała )

Co do tej wypowiedzi nie pierwszy na 100% iMetin od roku prawie ma animowany interface logowania xD 
PS: Co do Jemilo polecam po samej prezentacji widać że ładnie robi :) 

Opublikowano

Cześć mam pytanie za ile wykonujesz takie prace? Bo mam problemy i poszukuję grafika. 

PL: Handel na MPCforum jest zabroniony. Mogą mu przez takie coś usunąć temat. Polecam skontaktować się z nim poprzez GaduGadu.

EN: The trade on MPCforum is prohibited. They can warn him and remove the subject for that. Better contact him on GaduGadu.

DLA ARCROSA: Chantel na mpcforum jes zabroniony. Morzna przes to mieć puzniej problemy na pszykłat zamknonć temat. Polecam aby abyś napisał na jego gadugadu.

Opublikowano

Ahh Jemilo , Jemilo . Gorąco Polecam , chłopak wie co robi . Powiem szczerze ,że mnie zaskoczył . Mówisz co chcesz a on robi to jak najlepiej , czego chcieć więcej ... 

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...