Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze ałto.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

błąd w nazwie celowy, żeby nie wyskoczyli na mnie nazigrammar.

W każdym razie już prawko zdane i trzeba myśleć o jakimś pierwszym autku. Ja się totalnie na tym nie znam, co polecacie z własnego doświadczenia? Wymagania to niezbyt duże spalanie, +85kM, manualna skrzynia biegów, fajnie jakby to był hatchback (KOMBI ODPADA sedan jest jeszcze ok) no i obojętne ilu drzwiowe. Cena - do 10 koła.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

wolałbym hulajnogę ;_;

ale ja serio no.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Godne polecenia auto to Toyota Avensis w wersji sedan lub Nissan Almera też w wersji sedan. Moja rodzina miała obydwa samochody przez 15 lat (10 nissan almera) i 5 lat Toyota Avensis mało spalają a w wersji sedan mają dużo miejsca. Jeśli chcesz wydać tylko do 10 tysięcy to rocznik 2002 z toyoty avensis którą sam (teraz) mój ojciec posiada. Jeśli chcesz coś szybszego to Avensis (110) a Nissan (90) 

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Na początek golfa 2/3 albo bete E37 lub coś z tych podobnych najlepiej MPower :D

Tylko mały szkopuł, betek z pakietem MPower jeździ po samych polskich dogach więcej niż wyprodukowało Monachium.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Tylko mały szkopuł, betek z pakietem MPower jeździ po samych polskich dogach więcej niż wyprodukowało Monachium.

hehe myślisz że tego nie wiem ? :D

Całkiem niedawno dyskutowałem ze znajomym o tym xD

Kup golfa i chuj :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

hehe myślisz że tego nie wiem ? :D

Całkiem niedawno dyskutowałem ze znajomym o tym xD

Kup golfa i chuj :D

I ja tego fenomenu jarania się podrabianym MPower nie czaję.

Topic:

Golf 3 - Jeśli pilnujesz poziomu płynów i olei i nie zapomnisz, że kiedyś będzie trzeba pasek rzorządu wymienić to auto nie do zdarcia. oza tym, części śmiesznie tanie i dostępne na każdym szrocie(cały silnik za 500zł :D), budowa nieskomplikowana, to większośc małych napraw zrobisz sam. Na pierwsze auto lepiej kupić tanie, którego w razie jak w coś wjedziesz, to nie będzie zbytnio szkoda. Nauczysz sie jeździć, to kupisz sobie lepsze. Żeby nie było: sam jeżdże Golfem III.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...