Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję fish bota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje fish bota , lub dobrej konfiguracji do m2fish . gdy ustawiam m2fish to nic nie lowi zostawiłem na noc nic nie złowiło totalenie , aż sie zdziwiłem , Więc albo dobra konfiguracja ustawiłem 2650 wyciąganie wędki to 2 4500. tak jak na forum pisalo i nic. , albo inny fb z funkcja '' lowienia wszedzie'' bo najbardziej mi na tym zalezy , albo po prostu funkcja ta sama :) prosze o pomoc z gory dzieki !

Opublikowano

Priv, Na kamerku jest bot do pobrania też fish , i super on działa ale nie ma opcji ''wszędzie łowienie '' A na tym mi najbardziej zalezy :)

Opublikowano

A z jakiego fisha korzystasz? Dasz link? Ja bym bardziej polecal na kamerku , bo jak Cie zlapia to i tak bana dostaniesz i tak ;)

Opublikowano

m2fish. Bo można wszedzie lowic. Ide na dt i łowie i nie dostane bana :) ale on nic nie wyławia dlatego szukam tej opci 'lowienie wszedzie'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...