Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrasz na Negros.pl  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Negros.pl?

• Tak, oczywiście!
      22
    • Raczej tak..
      7
    • Raczej nie..
      3
    • Nie!
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

po wielu dniach oczekiwania i "uśpienia" doczekaliśmy się chwili, w której znaleźliśmy sponsora prywatnych serwerów Metin2 gotowego zainwestować w nasz projekt, tj. Negros.pl, sporą ilość pieniędzy.

Środki sponsora przeznaczymy dokładniej na:

- reklamę

- nowy serwer dedykowany

- zabezpieczenia

- profesjonalne przekodowanie skryptów z naszej strony www (także w celach bezpieczeństwa).

Duża część z was kojarzy zapewne serwer Negros, ci którzy go jeszcze nie znają mogą dowiedzieć się o nim więcej z prezentacji: http://www.mpcforum.pl/topic/1101564-negros-dedyk-medium

Na serwerze dużo się zmieniło (na lepsze) od czasu wystawienia tamtej prezentacji. Jeszcze wiecej zmieni się przed oficjalnym startem :)

Sponsor zażyczył sobie aby przeprowadzić publiczną ankietę. Chce on wiedzieć ilu graczy zawita na serwer. Poza tym chce wyłonić nowy team, a mianowicie:

- 3-5 Game Player'ów

- 2 Game Masterów

- 2 Moderatorów forum

- 1 Technika

- 1 Webmastera

Aktualnie zajęte stanowiska to:

- Sponsor: Martino

- Head Admin: Hashi

- Administrator Forum: Szysia

Zapraszamy do udziału w ankiecie oraz zgłaszania swoich podań na określone posady (poprzez PW, facebook, forum serwera).

Termin startu serwera jest przewidziany na początek Czerwca br.

Opublikowano

Zdecydowane,kompletne NIE...

Pliki serwerowe porażka ! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Witam. Mogę pomóc przy serwerze "mianowicie" dbać o porządek,kulturę + organizować jakieś eventy aby nie wiało nudą dodatkowo pełnić funkcje ochroniarza tzn pilnować serwer od czitów/zgłoszeń tak zwany "support" . Coś o sobie? posiadam swój serwer hamaczi easy [pvp] własne misje + coś od siebie graczy tak +- 10-30 wiadomo że to hamaczi nie mam funduszy aby postawić serwer dedykowany więc dlatego wole pomagać innym "za darmo.." jeśli znajdzie się miejsce na posadę "GM" mogę odbyć rozmowę kwalifikacyjną :). Mam 17 lat jeszcze troszkę i 18.. wiem co to kultura umiem pracować z ludźmi w grupie [team]. Co do [GM] znam większość  "potrzebnych/przydatnych komend". W metina gram ponad 6-7 lat. Oczywiście co do rangi [GM] nie chce [all funkcji ] jedynie aby móc organizować eventy/zajmować się supportem itp :). Nie chce mieć dostępu do komend typu /item . Żeby nie było że rozdaje itemy chociaż i tak moją gwarancją na to że tak nie będzie może być pisemna lub ustna gwarancja. Jeśli jesteście zainteresowani proszę o kontakt pw lub gg: 5444911 . Pozdrawiam :)

Zakaz reflinków

Opublikowano

Tak   {GM}

Każdy może zostać

lecz nie każdy powinien !

Liczy się :

-Czas poświęcany na tą posadę

-Zaangażowanie

-Jakie będzie podchodził do ludzi z odp

Ja już byłem pare razy na Serwerach metin które padały

Niestety angażowałem się robiłem wszystko ideolo

a tu pic i pada serw:)

Siedzę od 13  do 24 na metinie czy jestem GM czy nie ;)

Wiec czas na tą posadę mam

Jeżeli ktoś jest chętny zapraszam PW

I skoczymy na skypa na rozmowe zapoznawczą i na głebszej wypowiedzi o sobie !

Pozdrawiam....

Opublikowano

Podanie na GM

Imię Sławek 

Wiek 17 lat

Czas poświęcany na Grę na dzień powyżej 4 godzin w weekendy prawie cały dzień :D

Doświadczenie 6 lat grania w metin 2 na PL i Privkach 

Znajomość komend ,poziom ortografii bardzo dobry 

Oferuję wykonywanie eventow imprezek i pomoc graczom oczywiście nie rozdawanie itemów jak większość myśli 

Zapraszam na kontakt GG właściciela 43846486 lub na PW w celu napisania więcej coś o mnie 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Witam wszystkich członków ekipyzarządzającej serwerem Negros.pl .

Chciałbym Wam zaproponować siebie jako Game Mastera Waszego serwera, ewentualnie, jeżeli uznacie, że macie lepsze kandydatury na moderatora forum . Przejdżmy do konkretnych informacji:

- 17 lat

- Mateusz

- W tygodniu ok. 5-6 godzin przeznaczonych na grę i na serwer, w weekendy 10-12 h.

- Umiejętności: dodawanie map, broni, zbroji, npc, wyglądu, permisje związane z TeamSpeak, opanowanie rzeczy typu : VPS, maszyna, WinSCP itp. ( W skali 0-10, myślę, żę 7)

- Jestem osoba cierpliwą, nie jestem pazerny, starannie wypełniam swoje obowiązki, jestem osobą doświadczona, przyjazny, pomocny, lecz potrafię też ukarać jeżeli ktoś przekroczy regulamin.

- Moje doświadczenie, bo to chyba dla Państwa najważniejsze. A więc: Na globalnym serwerze, zacząłem grać w 2008 roku, na serwerze Monastyr. Poźniej ok 2011, zacząłem grać na serwerach prywatnych. To jeśli chodzi o grę. Natomiast jeśli chodzi o doświadczenie administracji, to byłem GM'em na wielu serwerach prywatnych, lecz Hamachi.

Myślę, że zasługuje na szanse i na dołączenie do tak pożadnej ekipy i serwera jakim jest Negros.pl . Razem możemy sie dopełniać i zdziałać więcej na tym przepełnionym rynku "privków".

W razie jakich kolwiek pytań proszę pisać PW tutaj, lub skype: Lehoow .

Pozdrawiam

Opublikowano

Mini podanie na GM xD

Wiek 16

Imię : Emil

czas poświęcony na serwer jakieś 5h+ dziennie w weekendy może być nawet cały dzień

Hmm doświadczenie mam bardzo dobre. Grałem na Pl około 5lat + czas na serwerach prywatnych do tej pory gram na Pl'u ;)

Ortografia + znajomość komend + jak chcecie się dowiedzieć czegoś więcej to zapraszam na Ts'a ;) lub Pw na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...