Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące tuningu LFA

Mario14125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Czy jest ktoś w posiadaniu jakiegoś fajnego tuningu właśnie do Lexusa LFA? Szukałem na YouTube i jeden jest fajny ale cholernie trudno mi się tuninguje te samochody w World...

Opublikowano

Osiągi mam na Ultra :P Właśnie chodzi o wygląd wizualny.

Ten mi się podoba:

I ten też fajny jest:

Ale cholernie nie wiem za co się zabrać żeby idealnie on wyglądał :P
Opublikowano

Tu masz mojego, kiedyś pozytywnie oceniony na forum. Ale jak go robiłem, to ja ci nie powiem xD Męcz się.

1380550622-U625839.jpg

1380550645-U625839.jpg

1380550674-U625839.jpg

// Mów mu bo wezmę strzelbę na zające @Kicław

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

LFA to jeden z trudniejszych pojazdów do malowania bo sam tuning to dla mnie wymiana body spoilerów felg etc. 

Pomalowałem pare LFA w tym mojego niestety nie bo trudno znaleźć na niego pomysł, polecam jakies proste kształty,

nic okragłego. Kiedyś bym się podjął malowania ale teraz nie mam na to chęci ani czasu :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

, ślicznie wygląda :) Nie zechciałbyś może pomóc mi osiągnąć jakoś taki wygląd ew. pozamieniać kolory na niebieski z czarnym czy coś? :) Aktualnie jeżdżę czerwonym całym LFA bez spoilera i z dużym bodykitem ale przydałby się jakiś wizualny tuning :P

Opublikowano

Bierzcie i jeździjcie tym wszyscy, albowiem to jest LFA moje xD

http://www24.zippyshare.com/v/5505081/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/fe9b83cbc9abe589a3ba025cb0319ccd4775d50bd9e3dcbf587bb819af0a00e6/analysis/1400675711/

Nakładasz na biały lakier. Nie wiem czy zgra się z bodykitem, więc radzę wrzucać na czyste auto. Polecam do niego czarne felgi i czerwony neon ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...