Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z.lte?

gucio6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba mieć telefon stqcjonarny w domu aby nie płacić więcej? I takie 4 gb neta na ile starczy, jak nie gram 24/7 ?

bb68.png

Opublikowano

4Gb na miesiąc może wystarczą ale tylko jeśli przeglądasz fb i bardzo mało pobierania oraz YouTube.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Nie musisz mieć telefonu stacjonarnego czy innych usług. Choć wszystko zależy od konkretnego dostawcy.

4GB na miesiąc to mało. Taka wielkość transferu do przeglądania internetu i grania przez internet starczy może na tydzień, może trochę mniej. Oglądając filmy na youtube czy używając innych serwisów stream-ujących 4GB starczy na może dwa czy trzy dni, zależy od ilość używania i jakości filmów/muzyki.

Po za tym jak przy każdym internecie radiowym musisz pamiętać że ping może czasem skakać.

Opublikowano

Nie musisz mieć telefonu stacjonarnego czy innych usług. Choć wszystko zależy od konkretnego dostawcy.

4GB na miesiąc to mało. Taka wielkość transferu do przeglądania internetu i grania przez internet starczy może na tydzień, może trochę mniej. Oglądając filmy na youtube czy używając innych serwisów stream-ujących 4GB starczy na może dwa czy trzy dni, zależy od ilość używania i jakości filmów/muzyki.

Po za tym jak przy każdym internecie radiowym musisz pamiętać że ping może czasem skakać.

ping przy lte może skakać..... Jest to najszybszy net w polsce czlowieku

bb68.png

Opublikowano

ping przy lte może skakać..... Jest to najszybszy net w polsce czlowieku

Bezprzewodowy internet*, za dużo reklam się naoglądałeś. Polecam się zapoznać z określeniami ping a przsepustowość.

Możesz mieć Duże prędkości, a także równie duży ping, bo jakby nie patrzeć radiówka zawsze będzie radiówką, wszystko zależy od miejsca zamieszkania i do czego wykorzystujesz internet.

4GB na LTE jest zgubne z powodu jego prędkości, możesz bardzo szybko wyjść z pakietu, na upartego możesz go wykorzystać na kilku filmikach fHD na YT, polecam zapoznać się z ofertą na LTE z RedbullMobile.

436951440626370320491.png

Opublikowano

LTE i 4 GB? Nie bierz. Mam LTE 25 GB a i tak często mi się zdarza ojebać cały limit. No ale często pobieram gry/filmy.

4GB grania all day all night starcza na cały miesiąc.

Pingi w grach są niskie, ja osobiście mam od 10 do 80. (zależy jaka gra i na jakim serwerze. W lolu na eune i euw mam 46 pingu a w cs mam 5-40, na zagranicznych serwerach do 80.

Opublikowano

Z lte to jest tak. Masz do 100 MB/s. Mało kto zwraca uwagę na to "do". Więc ta przepustowość może wynosić 100MB/s, ale nie musi (a znając świat takich prędkości nie osiągnie). Poza tym ograniczenia transferu. 4GB? To starczy na 1-2 tygodnie. Jak dla mnie LTE jest nieopłacalne. Pingi są niskie (czasem może podskoczyć, ale to rzadko). Lepiej zainwestować w ten normalny internet (zapomniałem teraz nazwy :) ). Będzie wolniejszy, ale czy wy liczycie każdą sekundę? Trochę poczekać nie zaszkodzi.

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Bezprzewodowy internet*, za dużo reklam się naoglądałeś. Polecam się zapoznać z określeniami ping a przsepustowość.

Możesz mieć Duże prędkości, a także równie duży ping, bo jakby nie patrzeć radiówka zawsze będzie radiówką, wszystko zależy od miejsca zamieszkania i do czego wykorzystujesz internet.

4GB na LTE jest zgubne z powodu jego prędkości, możesz bardzo szybko wyjść z pakietu, na upartego możesz go wykorzystać na kilku filmikach fHD na YT, polecam zapoznać się z ofertą na LTE z RedbullMobile.

cls. dzięki.

@Kirito na moda! :D

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...