Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zna Ktoś Tą Grę?

LoQi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem: Z rok temu grałem w bardzo fajną grę fpp. Akcja działa się w przyszłości gdzie świat był podzielony między wielkie korporacje mediów (bodajże dwie) które na wydzielonym obszarze organizowały prywatne walki- wynajmowały za ciężką kasę żołnierzy którzy walczyli grupami a także super zabijaków opancerzonych i z różnymi ciekawymi broniami takimi jak ostrze rotacyjne:) Gra była podzielona na misje, pod koniec każdej walczyłeś z bossem tak samo jak ty opancerzonym. W trakcie gry mogłeś używać świetnych maszyn kroczących wyposażonych w wyrzutnie rakiet i karabiny maszynowe. Problem polega na tym że nie mam zielonego pojęcia jak się nazywała ta gra. Teraz chcę znów ją znaleźć ale nie wiem jak. Może ktoś sobie skojarzył mój opis? Byłbym wdzięczny za pomoc;) Pzdr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dołonczam się do pytania :D

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

to była darmowa gra? jezeli nie to może Dawn of War Dark Crusade

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Nie, ale nie dam głowy czy nie była dołączona do jakiejś gazety. To nie mogło być dawn of war- napisałem przecież że gra FPP;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...