Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do Last Chaos?

N3Z0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie czy warto wrocic do LC ? :) gralem to naprawde dooosc sporo czasu ale nie wiem czy nadal warto ;/

Opublikowano

A czy sa moze hard privy? strasznie w LC denerwowalo mnie to ze w 2 miesiace mozna miec baardzo wysoki lvl , ceny tez z kosmosu , 3 lata temu bylo inaczej ;/

Opublikowano

Nie prawda, na PL warto wracać.

Jeśli chcesz mieć rozrywkę na dłużej to tym bardziej polecam PL.

Opublikowano

a jak z cenami ? nadal dziesiec zer  przy cenie broni?  z expem pewnie nic sie nie zmienilo .

Opublikowano

a jak z cenami ? nadal dziesiec zer  przy cenie broni?  z expem pewnie nic sie nie zmienilo .

Ceny się bardzo ładnie uregulowały + bardzo łatwo zarobić ogromne ilości golda w alvitar dropiąć żetony i sprzedając skrzynki z elcetki i Tarian drop.

Jeśli chodzi o exp, został dostosowany dla tych którzy chcą grac "for fun", da się bez cashu.

Mimo wszystko nie jest tak łatwo jak na privie, ale bardzo trudno również nie jest :)

Ja mam cienia 173 lvl (od 150 lvl przestałem ładować cash bo podniesiono wtedy exp)

Opublikowano

@Up mów za siebie, są osoby lubiące prywatne serwery, są osoby lubiące globalne.

Co do tematu... Jeżeli grałeś kiedyś i gra Ci się podobała, to jasne, że warto wrócić na stare śmieci. Ja kilkakrotnie kończyłam z LC ale jak widać za każdym razem wracam :D Jeżeli masz czas i chęci, graj.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ceny się bardzo ładnie uregulowały + bardzo łatwo zarobić ogromne ilości golda w alvitar dropiąć żetony i sprzedając skrzynki z elcetki i Tarian drop.

Jeśli chodzi o exp, został dostosowany dla tych którzy chcą grac "for fun", da się bez cashu.

Mimo wszystko nie jest tak łatwo jak na privie, ale bardzo trudno również nie jest :)

Ja mam cienia 173 lvl (od 150 lvl przestałem ładować cash bo podniesiono wtedy exp)

exp jedynie do 165 idzie łatwo później lam 5 dni na lv, bo 7 zer ma cena 1xpb

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się, że jak lubisz trudne i długie lvlowanie, to jedynie PL... Bo teraz na większości privach lvl cap możesz osiągnąć w ciągu jednego dnia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...