Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs - Najładniejszy screen

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze by było, lecz nie jest to wymagane. Jak ss na minimalnych będzie ciekawszy od ss'a na ultra, wybierzemy ten 1.

Opublikowano

Konkurs bez sensu , pisałem Ci z jakiego powodu na gg.

Poza tym zobacz jaki jest ruch w dziale , moim zdaniem konkurs w nieodpowiednim momencie. 

Opublikowano

Czemu bez sensu? Napisz tu.

Czymś trzeba ludzi zachęcić, a konkurs miał być od nie wiadomo kiedy.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

1. Miejsce - Gold/Blue Member + 150 złotych orłów

Tzn. i jedno i drugie czy albo to albo to?

Opublikowano

Czymś , ale napewno nie konkursem który przyciągnie te 3-4 osoby więcej do działu.

Jak masz jakieś sugestie, to wal na gg/pw.

Tzn. i jedno i drugie czy albo to albo to?

Albo, albo

Opublikowano

Jak masz jakieś sugestie, to wal na gg/pw.

Jak coś wykminię dam nać 

TrollMaster albo gold albo blue + 150 orłów.

Opublikowano

Żeby było jasne: Gold + 150 orłów lub Blue + 150 orłów, tak? xD Bo "Gold/Blue + 150 orłów" może być dwuznaczne ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Żeby było jasne: Gold + 150 orłów lub Blue + 150 orłów, tak? xD Bo "Gold/Blue + 150 orłów" może być dwuznaczne ;)

/ = Lub

+ = i

;)

Do wyboru - 8-AwardImgIcon-1361138012.png + orły

lub 9-AwardImgIcon-1361138078.png + orły

Opublikowano

Nie powinniśmy dać ograniczenia, że z widocznym samolotem / czołgiem? Bo same krajobrazy to jakoś tak... dziwnie...

Nie wiem, czy nie lepiej byłoby zgłaszać na PW, bo dwie osoby zrobią podobne i będą kłótnie, ze ściągnięte.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

zwracacie uwage na jakosc grafiki? low/medium/ultra itp? bo mam słabego kompa i na low ledwo co gram xD, wiec nei wiem czy okyla sie robic tego ss'a jak wiem ze przegram przez grafike xxDDD

bb68.png

Opublikowano

@gucio6

Dobrze by było, lecz nie jest to wymagane. Jak ss na minimalnych będzie ciekawszy od ss'a na ultra, wybierzemy ten 1.

Tak wgl. robienie SSów w WT to bardzo nudne i proste zajęcie. Max grafika, full hd, jedna bitwa, obejrzałem może 30% powtórki i już 20 b. dobrych screenów i muszę się teraz zdecydować który dać.

Opublikowano

@gucio6

Tak wgl. robienie SSów w WT to bardzo nudne i proste zajęcie. Max grafika, full hd, jedna bitwa, obejrzałem może 30% powtórki i już 20 b. dobrych screenów i muszę się teraz zdecydować który dać.

To wstaw 2 najlepsze :)

Nie powinniśmy dać ograniczenia, że z widocznym samolotem / czołgiem? Bo same krajobrazy to jakoś tak... dziwnie...

Nie wiem, czy nie lepiej byłoby zgłaszać na PW, bo dwie osoby zrobią podobne i będą kłótnie, ze ściągnięte.

Można wstawiać same krajobrazy, lecz zdecydowanie wyżej będę oceniać z samolotami/czołgami.

Opublikowano

Drugiego takiego ss nie zrobisz. Zawsze są niewielkie różnice.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Kyrie, chodzi o sam pomysł -,- Detale mogą być na tyle małe, że nie da się wyłonić zwycięzcy, co wtedy?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kyrie, chodzi o sam pomysł -,- Detale mogą być na tyle małe, że nie da się wyłonić zwycięzcy, co wtedy?

Chodzi Ci o to, że komuś się uda zrobić efektowny ss jak przelatuje między jakimiś skałami, a ktoś inny powtórzy to tak samo?

Jak się boisz to wyślij pod koniec konkursu pracę.

Ja tam się cieszę, że tak jest, bo przynajmniej widać jaki jest poziom ss. I na razie jest naprawdę wysoki.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Właśnie o to chodzi: wysyłasz późno - nie zdradzasz pomysłu, ale ktoś może być szybszy i wstawi podobny. Wysyłasz wcześnie - jesteś pierwszy z takim SS, ale zaraz może zrobić to kilka osób.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Lepiej będę oceniać ss, który będzie pierwszy, bo liczy się pomysł, lecz jeśli podobne będzie zrobione wiele lepiej, to wygra to 2 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...