Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika pod strone metina -gm!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję osoby, która zna się w dużym stopniu na tworzeniu stron oraz forum pod serwery prywatne serwery metin2!

Oferuję:

Posadę na serwerze, odpowiednią do wykonanej pracy, rangę na forum, jak dobrze pójdzie to zysk z isu. O warunkach porozmawiamy na pw.

Chętnych proszę o kontakt w tym temacie , opisanie siebie oraz swojej posady  , jeżelibym będziemy zainteresowani na pewno odpiszemy na prywatną wiadomość!

Dodam , że serwer ma unikalne pliki metin2 robione przez naszego technika  , oraz że jest nas 2 w administracji! A tak więc  poproszę o opisanie siebie , umiejętności oraz odpiszemy na pw!

Opublikowano

Witam. Znam się na forum [iPB- Wgrywanie itp ] posiadam również swoje forum takie do zabawy na [ipb].

Coś o sobie nazywam się Arkadiusz mam 17 lat jeszcze troszkę i 18 :) ogarniam serwery metin2 gdyż gram na polskim serwerze ponad 6-7 lat + prywatne okolo 4-5 . Nudzi mi się czasami gra na jakimś serwerze dlatego bawię się na swoim "hamaczi" z innymi osobami czasami 10-15 serwer jest dla zabawy nie mam funduszy aby postawić dedyka czy coś dlatego wole pomagać innym jeśli tylko jest okazja mam czas również w weekendy np: na Organizowanie Eventów/Support-zgłoszenia cziterów itp :).Jeśli mógłbym zostać [GM] nawet bez większości komend to się na to piszę jeśli chcesz wiecej info to prv lub ts3 :).

Zakaz reflinków

Opublikowano

Witam. Mam ukończony prawie cały serwer. Lecz Na razie w fazie testów jest on podpięty pod VPS. To znaczy był. Razem z administracja myśleliśmy o dobrym hardzie lecz jeżeli pan opłaci maszyny zrobimy wybrany przez pana. Pisać proszę pod numer gg 50680121. Pliki serwerowe są skończone w 85% zostało dodanie zbroji pierścienia teleportacji. Kostiumów petsow i map.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...