Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draven i Elise

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego ludzie nie grają Elise na midzie , jak miałem z 20 lvl to mnóstwo razy widziałem elise na midzie a teraz już jej z rok nie widziałem na midzie . Tak samo z Dravenem grało nim sie na midzie.

Opublikowano

Elise można od biedy iść na topa, ale na mida ? Byłem nią raz na midzie i ja pierdole. Ona nie ma takiego burstu jak Le Blanc czy Fizz albo Zed. Nią się idzie tylko do dżungli, a co do Dravena to to jest ADC czyli postać farmiąca i grana na bocie.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Specjalista
Opublikowano

Kolega mowi chyba o sezonie I czy II gdzie APC grali na topie ADC mid, Bot to supp i tank, choc jak widze eliske to zawsze lami ;/ Silver II pozdrawia

Opublikowano

@uo

BOT i supp+tank o_0 chyba poniżej 20lvla, jedynym APC na topie to był rubmble w tych czasach :D

Jak mialbym dravena na midzie a ja bym grał normalnym pickiem, to klekajcie narody... :D za papierowy i maly burst, to samo z eliska, która ma za mały range dmg,

Specjalista
Opublikowano

@uo

BOT i supp+tank o_0 chyba poniżej 20lvla, jedynym APC na topie to był rubmble w tych czasach :D

Jak mialbym dravena na midzie a ja bym grał normalnym pickiem, to klekajcie narody... :D za papierowy i maly burst, to samo z eliska, która ma za mały range dmg,

Lol ma 5 lat i nie grali caly czasz taka sama taktyka jak teraz ;) A malphite to ap a na topie daje rade
Opublikowano

Dlaczego ludzie nie grają Elise na midzie , jak miałem z 20 lvl to mnóstwo razy widziałem elise na midzie a teraz już jej z rok nie widziałem na midzie . Tak samo z Dravenem grało nim sie na midzie.

Na low lvlach to ja grałem sionem na bocie razem z kolegą, który grał gangplankiem i to dawało radę :D Co nie oznacza, że na wyższym lvlu to poskutkuje. Z czasem nabijania lvli ludzie zaczynają grać coraz lepiej i dobierać coraz lepszych championów na daną linię, więc ja osobiście nie sugerowałbym się tym czym grałem kiedyś na niskim lvlu. :P

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Elise jest junglerem, nie APC. Jest brana do jungli, bo tam jest jej miejsce, tam bardziej się nadaje ze względu na bardzo silne ganki i wysoki dmg nawet bez itemków na AP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...