Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xperii są setki mi chodzi o konkretny model. Bo moze sie zadarzyc ze drogi i gowno bedzie.

Ja mam M i jestem zadowolony. 

Opublikowano

Ja mam M i jestem zadowolony. 

M jest słaba, może lepiej xperia sp(Troszkę trzeba dopłacić ale się opłaca)

Motorola Moto g, Lg L90.

Note 2 używany(Nie kupuj z zagranicy)

Opublikowano

Sony Xperia L

Mam, polecam, ścinek jak na razie żadnych, 2 rdzenie ( mi ) wystarczają, a lubię sobie pograć w gierki :)

Szybko się ładuję, jeśli np w dzień bd korzystał z telefonu łącznie 2-3h, to 2 dni bez ładowania ;p ( mi się zdarzało, że dopiero w 3 dzień musiałem naładować... ale to jak go "trzymałem" do 5-10%

Cena nie wiem jaka teraz jest, pooglądaj na alledrogo czy innych sklepach.

Jednak jeśli da się dostać Note 2 w dobrym stanie, to jeśli wolisz większy ekran, Notka lepiej się spisze :)

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Ja osobiście nie mam zaufania do innych telefonów niż Samsungi (ogólnie cała moja familia ma), ja się nie skarżę i zresztą oni też nie.

Jeśli chodzi Ci o jakiś niedrogi nieużywany wzięłabym Galaxy Core lub Galaxy Trend. Są na prawdę okej, nie są duże i przede wszystkim są poręczne.

Jednak na Twoim miejscu wzięłabym używany SG3, sama posiadam ten telefon i jestem bardzo zadowolona. Nie jest jakiś malutki ani też taki telewizor, moim zdaniem jeśli chodzi o wymiary to idealny. Nie zacina się, wyświetlacz HD daje swoje, z baterią też jest okej (bynajmniej mi wystarcza). 

j9Crtu8.png

Opublikowano

A Samsung Galaxy Nexus? Raczej wątpię, że masz jakieś wygórowane wymagania. Ten model to idealny telefon w tej cenie. 

26277095327341632366.png

Nick: Wojownik (tak, to jest nick)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...