Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są TERAZ cziterzy na orginalnych serwerach?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zakupic cod mw3 i pograc na multi. Mam pytanie. Czy jeżeli będe wchodzic przez opcje "Graj Online" a nie wybierac jakies serwery to spotkam dużo cziterów? Czy ogólnie w grze jest dużo cziterów? Czy ktoś z piracką grą może sie zemną spotkać w grze jeżeli będe grał przez opcje "Graj Online"?

Opublikowano

z piratem nie pograsz cziterow jest mniej niz na MW2 ale zdazaja sie wiekszosc to premium hackerzy wiec nawet nie zauwazysz ze hackuja

Opublikowano

z piratem nie pograsz cziterow jest mniej niz na MW2 ale zdazaja sie wiekszosc to premium hackerzy wiec nawet nie zauwazysz ze hackuja

a czy ci "premium hackerzy" są po jakimś czasie banowowani?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to zalezy jak dobre maja hacki wiekszosc kiedys wpada a to przez update steam lub VAC albo za demka nagrane na nich .Jednak dobry hacker uzywa hackow tylko wtedy kiedy musi normalnie gra bez nich :D wiec wiesz rekordzista na Deadcodzie w mw3 jechal od premiery hacka do teraz i wpadl przez FOV polaczony z hackiem wiec widac na kazdego przyjdzie pora.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zwykle gram na "Graj Online" i hackerów spotykam naprawdę bardzo rzadko. 

Po co odkopujesz temat z przed..maja?

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

tak kur wa sa i to tylu ze nie pograsz szczerze odradzam ten syf, gdy mialem konto pod koniec 2011 roku i w t gralem bylo ok o gre dbali  po kilku latach zapomnialem mail hasla itp wie co madry polaczek jak ja zrobi ? odkupi a tu zong czit to czita goni sami nie wiedza juz jak strzelac aby to az tak nie wygladalo ze jeden sie rodzi i dostaje potem on sie rodzi i wali  wtamtego same praktycznie zaraz po odrodzeniu kile ida , i zeby to tylko ruskie k***y putinowskie kacapy haxowaly , ale nie nasze polaczki tez nie sa gorsi bo co polaczek gorszy od kacapa ??? nie no staty sie licza a gra poszla na psy w c**j odradzam ja jestem zawiedziniony jebniety zespol coda nie dba o stare czesci ktorych bylem fanem , teraz mam ghosta i co ? mysliscie ze lepiej sytuacja ta sama wysz AW i c**j koniec normalnej gry nkt juz ghosta nie obchodzi zadnego admina moderatora typowy syf jak zwykle w c**j ruskich i nic wiecej zaluje ze kiedys posluchalem brata i poszedlem w coda chociaz przyznam ze 2011 i 2012 rok byl super a teraz to juz wiece syf i nic wiecej kazdy ma stare czesci wyjebane z biura coda taka pawda szczerze odradzam , nie wie jak na steam wjebac ta opinie ale napewno tez pojdzie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za bardzo się podniecasz radzę melisę wypić hacki były sa i będą w każdej grze nawet w głupim minecraft masz wallhacki aimboty i inne duperele trzeba z tym żyć i tyle grałem trochę po klanach w cod i wiem jak wielu ludzi grało na hakach i w życiu byś nie powiedział że coś mają tylko że fuks skill itp itd bo są ludzie dla których hack to tylko dodatek i są tacy którzy wykorzystują je by rozwalać grę

Opublikowano

a co wam wiadomo na temat Project memories? to mod do COD'a , polecam poczytać więcej. Teraz na prawie każdym serwerze biega ktoś niewidzalny/nieśmiertelny/ z wh albo wszystko na raz. Czitów jest pełno, to sie nie zmieni bo i tak wymyślą jakiegoś hacka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...