Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym sie różnią scrypty free od tych kupnych. vip?

np w przypadku akali czy sac?

To i to robi combo wiec ?

Albo FGE przeciez i tak unika spelli.

Opublikowano

@Menaster

Pytam o różnice i uzasadnienie a ty mi jak małe dziecko odpowaidasz w stylu: Bo tak

Opublikowano

No po to jetnak nie ma róznicy .

w tych wipach sa te same co darmowki .

w vipach masz ponad 100 skryptów .

a w darmowych nie wiem sam ile moze i nawet wiecej z tego powodu ze kazdy tworzy .

wiec to jest to samo tylko roznia taka ze w FIPACH nie musisz sie prosic a te darmowe to nie kazde sa takie same jak  vipach znaczy nie kazdy udostepnia .

A I W VIPACH JEST COS TAKIEGO ZE JEST DROP HACK I NORMALNIE DZIAŁA TESTOWANIE XDE

Opublikowano

@Menaster

Pytam o różnice i uzasadnienie a ty mi jak małe dziecko odpowaidasz w stylu: Bo tak

i taka osoba ma tutaj moderatora..

Np. Free skrypt do Cassiopei a ViP Cassiopeia: Pewnie celniejsze combo (trafia pewnie czesciej z q) , Exploity (w silverze prawdopodobnie ludzie nie zwracaja na to uwagi ale taki gold + na bank nagra i podkabluje)

Opublikowano

@Menaster

FGE omija skille pojedynczo, Evadeee renderuje polygon wszystkich spelli i znajduje punkt, w którym ominie wszystkie. I tak gówno zrozumiesz, więc nie wiem po co pytasz.

Opublikowano

no co jak co ale drop hacka to nie ma ;p

No po to jetnak nie ma róznicy .

w tych wipach sa te same co darmowki .

w vipach masz ponad 100 skryptów .

a w darmowych nie wiem sam ile moze i nawet wiecej z tego powodu ze kazdy tworzy .

wiec to jest to samo tylko roznia taka ze w FIPACH nie musisz sie prosic a te darmowe to nie kazde sa takie same jak  vipach znaczy nie kazdy udostepnia .

A I W VIPACH JEST COS TAKIEGO ZE JEST DROP HACK I NORMALNIE DZIAŁA TESTOWANIE XDE

Opublikowano

Ja osobiście miałem VIP'a pare razy.. Szczerze? Nie widzę żadnej różnicy pomiędzy skryptami. Jedynie czemu miałbym kupić vipa, jest fakt, że nie ma do Syndry i ZED'a jakiegoś dobrego skryptu dla free userów lub BOL nie działa dla free userów :D Serio.. Ten VIP dupy nie urywa. Przynajmniej takie jest moje zdanie :)

Opublikowano

spróbuję coś zrobić 

dajcie mu warna... w każdym temacie wyjeżdża z tym samym textem..

topic. Vip ma lepsza celność skillshotów i wiecej możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...