Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co zrobić z swoim życiem

srelex1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram codziennie w lola po pare godzin z 12 robię nocki czasami nie idę do szkoły żeby sobie pograć w lola jeszcze kiedyś jak pamiętam wychodziłem na dwór teraz to nawet nie pamiętam jak wygląda jezioro czy wgl jest czy nie ma czy wyschło tez chodziłem na siłownie ale musze grac bo jestem krulem lola. jak mogę w końcu normalnie funkcjonować ?

oiadeb.gif

Opublikowano

A próbowałeś czegoś takiego jak przycisk OFF w komputerze ? 

A tak na poważnie , ogranicz granie , terapia , szukaj znajomych którzy by cię gdzieś zabierali , znajdź hobby 

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi.. normalnie funkcjonujesz.. pogoda na Summoners Rift nie zmienna, a jezioro masz pomiędzy midem a topem, i midem a botem. Jaki lol takie rzycie.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wydaje mi się, że to już za późno. Teraz pozostało Ci pobrać BoL'a i wbić tego challengera. Jak będziesz w challengerze, to nikt nie będzie się z ciebie śmiał. 

Rozważ to.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Ja bym grał aż dojdę do czelendżera i ftedy szacónek na dzielni w chóój. Jak podrywasz dziewczyne to muf jej, rze jestes w czelendzerze i jest twoja ziom. Dobra rada.

serio// ogarnij takie coś, że o ustawionej godzinie twój komputer się wyłącza i udaj się w tedy spać (y)

Opublikowano

Mam tylko 1 kolegę nie mam znajomych mam pasję siłownia na razie ćwiczę palce ale nie wiem jak mam ograniczyć granie w lola to jest moje życie pomużcie 

oiadeb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...