Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoD Black ops II czy AC III ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do wydania 60zl i mam dylemat. Otóż kupić AC III ? (przeszedlem wczesniej wszystkie czesci procz IV) czy CoD Black ops II ? W żadną z tych części jeszcze nie gralem (chodzi o CoD)

Od innych uzytkownikow i kolegow slyszalem ze AC III jest takie sobie i robione na sile. Co wy o tym myslicie ? Co byscie zrobili na moim miejscu ?

Z gory dziekuje :)

RGt.png

Opublikowano

Jak dla mnie AC III bo CoD to taka zwykła odgrzewana strzelanka, mam 100% synchronizacji w III i mogę napisać że opłaca się głównie kupić dla single, multi jest już gorsze bo monotonne ale na około pół roku - rok zabawy powinno starczyć(w zależności ile się gra dziennie).

Opublikowano

Black Ops. Tym bardziej jeśli nie grałeś w poprzednie części, to można setki godzin w multiku przegrać. Singiel za to jest na kilka godzin.

A AC w ogóle nie jest taki sam od pierwszej części.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wg mnie ac III. Cod strzelanka, których masz masę w necie typu ca, cs, wr, bf, grafa, fabuła itp ale nadal strzelanka.

W asasynie masz mnóstwo różnych atrakcji i sposobów przejścia, 0 monotonii. Otwarty świat, super animacja walki, ciekawa grafa, jak i fabuła. Grałem i szczerze polecam :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

AC3. Owszem, fabuła średnia, gra trochę pozbawiona klimatu (w przeciwieństwie do np. Brotherhooda czy II), ale system walki, dwa miasta + inne tereny pozamiejskie powodują że AC3 wychodzi na plus.

CoD ma strasznie krótką fabułę, na dodatek multi BF > CoD.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...