Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec mojej kariery

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to muszę zacząć, levelować konto na Wescie, bo na EUNE mam pograne :(

Nie dość, że raporty to jeszcze ticket od Netrodala do supp.

No i zapomniałbym, @Netrodal obiecał mi bana na forum.

g92o5pphekbm.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nienawidze bolowców, do tego jeszcze takich co kłamią. Z forum może przesadziłem lecz z lol'em już nie, serio wysłałem ticketa z prośbą o sprawdzanie tego gracza(ciebie) czy nie gra na jakiś wspomagaczach. Pamietaj, tylko zera graja na bol'u :).

Pozdrawiam.

sstwc.jpg

Opublikowano

Nienawidze bolowców, do tego jeszcze takich co kłamią. Z forum może przesadziłem lecz z lol'em już nie, serio wysłałem ticketa z prośbą o sprawdzanie tego gracza(ciebie) czy nie gra na jakiś wspomagaczach. Pamietaj, tylko zera graja na bol'u :).

Pozdrawiam.

Gdzie skłamałem ? 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Gdzie skłamałem ? 

Że nie grasz na bolu, na początku tak pisałeś, potem już nie zwracałem uwagi co tam pierdolisz, bo to i tak nie miało znaczenia. Widziałem jak używasz skilli, zresztą co ja będę się produkował, zobaczysz za kilka godzin, może dni ^ ^. 

sstwc.jpg

Opublikowano

Że nie grasz na bolu, na początku tak pisałeś, potem już nie zwracałem uwagi co tam pierdolisz, bo to i tak nie miało znaczenia. Widziałem jak używasz skilli, zresztą co ja będę się produkował, zobaczysz za kilka godzin, może dni ^ ^. 

Kiedy nida zapytała się mnie "Jak się gra na bolu", odpowiedziałem "Nie wiem, może mi powiesz".

Więc nie zaprzeczyłem że na nim gram. 

Btw. ta shyvana dobra była  :D, póki nie zaczęliśmy gankować dawałeś rade. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

A kiedy ta kariera, którą kończysz się zaczęła tak właściwie Kappa.gif

Trybunał off a w supporcie nie mają władzy banowawczej, bo to są grubasy z formułkami a nie uprawnieniami do banowania a Twoje zgłoszenie potraktują "sprawdzimy" a zrobią ... NIC. Nawet nie mają jak xD

Opublikowano

Kurwa (ex)moderator forum o cheatach ma ból dupy o to że koleś gra na bolu ja pierdole beka hahahahah popatrz na swoje staty Netrodalu 2/8, oprócz tego noob team, ból dupy & oskarżanie ziomka grającego cassio bo w końcu to najpopularniejszy bolowski champion. Co do tematu, to trafiłeś imo na przyzwoity team jak na platynę, aczkolwiek Yommumu na Twitchu mnie zdziwiło :)

Opublikowano

Przenieście sobie lepiej na pw te przepychanki słowne, bo nikogo to nie obchodzi ;)

Moderował forum, które do dziś zajmuje się tematyką o hackach i straszy banem za BoLa, nieładnie :P

Opublikowano

Ej ej ludzie, ja bylem moderatorem lola dlugo przed powstaniem dzialu ze skryptami , po za tym forum nie jest o botach teraz tylko o ogolem graczach i grach.Przejdzmy dalej, co to za pieprzenie ze chce reportowac kogos za cheaty? Jak gralem w metina tez takie osoby zglaszalem, to ze bylem tutaj moderatorem nie oznacza to ze lubie cheatowac lub cheaterow, no sorry. A co do moich statow shyv, no coz, 7gankow nautilusa robia swoje, renekton tylko raz mnie solo zabil, a ja go solo zabilem 2razy :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Takie z innej beczki :D

63hopt06z36h.png

Na topie nie miałem nic do roboty, bo gdy podszedłem do farmy to dedałem. Ale wygrałem syndrze mida. Szkoda tylko, że taka farma, no ale na dariusa łatwo się nie gra, a tym bardziej farmi. 

qzldgetgwj5w.png

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...