Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends - "Droga do Challengera"

Azhuri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na mój kanał. Pierwszy odcinek w nowej serii ! Przepraszam za moj glos lecz byla to noc i bylem cholernie juz zmeczony! :D

Miłego Ogladania.

Chcesz z nami zagrac? Masz 30 poziom? Pisz na PW :)

http://youtu.be/UkqIdaAXh9s

My PC Specs: Płyta GłównaGigabyte Z87X D3H ProcesorIntel Core i7 4770 | Karta Graficzna: XFX RX 480 8GB  Zasilacz: SilentiumPC Deus M1 600W Dysk Twardy: SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB | Pamięć OperacyjnaKingston HyperX 2x 4GB 2400MHz 

Opublikowano

Ciężko jest to oglądać, jak co 10 sekunda jest jedno przekleństwo.

Oglądałem niby z przewijaniem, bo nie mogłem tego wytrzymać.

W dodatku ucięty ekran, co serio przeszkadzało, musisz popracować.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Postaram sie nie przeklinac tyle nastepnym razem :)

My PC Specs: Płyta GłównaGigabyte Z87X D3H ProcesorIntel Core i7 4770 | Karta Graficzna: XFX RX 480 8GB  Zasilacz: SilentiumPC Deus M1 600W Dysk Twardy: SSD GOODRAM Iridium Pro 240GB | Pamięć OperacyjnaKingston HyperX 2x 4GB 2400MHz 

Opublikowano

F5

Opublikowano

Mniej przekleństw, o wiele, gdyż to nie jest dobre zachowanie. Ogólnie opanujcie trochę ten język, gdyż to pewnie zniechęca wielu oglądających, według mnie po za tym jest ok, bez zastrzeżeń. Nagrajcie jakiś nowy materiał, wrzućcie i pokażcie na co was stać. ;)

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...