Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Druga broń do M60

mistrzuni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, jakie bronie polecacie do pary z M60?

Po zakupie premki za kupony chciałem przetestować AKS-74U, g36 ale szkoda troche kasy aby wydać na te wszystkie bronie, która byłaby lepsza do pary.

Oczywiście inna opcja to M4A1 ale ją zawsze moge kupić 

Opublikowano

a więc tak na 5 slot M60, na 3 slot famas lub m4a1, a na 8 slot polecam kupic za 3.6k NX famasa ;) do tego z premki masz mp5k_red, na 6 slot jeszcze jak bedziesz miał Adrenaline i stamine i jestes ustawiony :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

na 8th mam M60 i mi się bdb gra z M4A1, ale chciałbym spróbować w innym układzie i się zastanawiam czy to AKS-47U jest dobre czy G36 albo inną broń co za dinarsy z premką bym mógł kupić.

Opublikowano

E tam inny układ. Polecam ci 2x M4A1. Gold i zwykłe. Ew. może AK47 zwykłe i SW ci się spodobają. AKS ma duży odrzut, więc jak często grałeś m4 może ci się nie spodobać.

Famasik też jest dobrym pomysłem ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

M4A1 oczywiście.

Ewentualnie jak za NX to XM8 też jest dobre ;)

Tak to bym pomyślał jeszcze nad Tar'em. Jak ktoś umie nim grać to igła jest ;)

75386578f06c9981.jpg

Opublikowano

na 8th mam M60 i mi się bdb gra z M4A1, ale chciałbym spróbować w innym układzie i się zastanawiam czy to AKS-47U jest dobre czy G36 albo inną broń co za dinarsy z premką bym mógł kupić.

Dla mnie G36 to bardzo dobra broń, myślę, że świetnie komponowałaby się z M4A1 oraz M60 na 8 slocie ;p

Możesz również sobie dać XM8 jakąś wersję ;-) 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chodzi mi o broń na 3rd slot. Z K2 jest kosa bo grałem nią sporo, M4A1 też troche grałem i mi się podoba ale chciałbym spróbować czegoś innego, a lece w 100% f2p więc nie kupuje NX`ów (ale mam M60 8th perm). Z tego co wcześniej pisaliście to tylko mnie upewniliście, że M4A1 jest najlepsze.

Nie grałem wszystkimi brońmi, więc pytam was tylko o opinie.

Dzięki za dotychczasowe odpowiedzi.

I mam kolejne pytanie. Kupony będą zresetowane przy następnym update czy są jakieś terminy?

Opublikowano

Zawsze teraz informują o zmianie kuponów. Więc gdy ta informacja się pojawi to oznacza, że będzie reset.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zawsze teraz informują o zmianie kuponów. Więc gdy ta informacja się pojawi to oznacza, że będzie reset.

A gdzie ta informacja się pojawia? U nich na stronie internetowej czy w grze?

Opublikowano

Niestety nexon nie poinformował nas tym razem ... Usuwają VSS z kuponów, więc będzie reset. Szkoda, że nie napisali tego wcześniej.

Cóż należy pamiętać, by przed każdą środą używać kuponów.

Info:

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1315648-Weekly-Maintenance-21-05-2014-04-00-10-00-CEST&p=6536917&viewfull=1#post6536917
MAL

Opublikowano

a więc tak na 5 slot M60, na 3 slot famas lub m4a1, a na 8 slot polecam kupic za 3.6k NX famasa ;) do tego z premki masz mp5k_red, na 6 slot jeszcze jak bedziesz miał Adrenaline i stamine i jestes ustawiony :D

Pytanie mam, gdzie można kupić famasa za te 3,6k nx.

Opublikowano

#up jest on na stronie ale na 8 slot... piszac tamtego posta nie wiedzialem ze masz m60 na 8 slot ;c

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...