Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sprawdzonego programu do namierzania telefonu z Androidem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,  tak jak w temacie napisałem, szukam takiego programu który ma polegać na tym, aby dana osoba nie dowiedziała się o namierzaniu telefonu, szukałem po necie ale ja chyba mam pecha, także liczę na Waszą pomoc, program może być płatny, tylko muszę mieć jakąkolwiek pewność, że zadziała. Dostałem smsa, że ktoś próbował namierzyć mnie 2 razy, i udało mu się... W sumie jeszcze jakby była taka możliwość, prosiłbym o jakiś bardzo dobry program, który zablokuje namierzanie mojego numeru. 

Szukam, programu namierzania przez numer telefonu danej osoby.

Mój telefon to:

Samsung Galaxy S2 Plus.

Z góry podziękuję. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Od kogo dostałeś tego SMS'a? Bo takie SMSy to jest spam i po prostu naciągają na kasę. Pewnie usługa o nazwie lokali****r prawda?

Przez numer telefonu NIKOGO nie namierzysz. Nieuczciwi ludzie po prostu zarabiają na tym. Że niby wpisujesz numer do namierzenia i swój numer, potwierdzasz SMSem a po chwili dostajesz 3 SMSy tygodniowo po 9 zł każdy! Nie daj się nabrać.

Jeśli chcesz kogoś namierzyć musisz mu zainstalować oprogramowanie. Znajdziesz je w sklepach szpiegowskich. Możesz też namierzyć jego telefon, ale musiałbyś mu zainstalować jeden z programów antywirusowych, a potem wybrać, że zgubiłeś telefon.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Tak Loka****or, ale jak ja mam zainstalować,  jak ja tej osoby wgl nie znam?  Dlatego chodzi mi o jej namierzenie, nie chce nic robić po prostu zależy mi na tym aby ją poznać rozmawiałem przez telefon z tą osobą, pisaliśmy smsy bardzo długo..

Opublikowano

Tak Loka****or, ale jak ja mam zainstalować,  jak ja tej osoby wgl nie znam?  Dlatego chodzi mi o jej namierzenie, nie chce nic robić po prostu zależy mi na tym aby ją poznać rozmawiałem przez telefon z tą osobą, pisaliśmy smsy bardzo długo..

Właśnie, lokalizator. Poczytaj sobie, to jest po prostu oszustwo.

http://www.komputerswiat.pl/artykuly/interwencje/2013/06/lokalizator-bujda-na-resorach-nie-daj-sie-nabrac.aspx

Pamiętaj - Nikogo nie namierzysz po numerze telefonu. 

Niżej podaję stopkę pewnej strony umożliwiającej "niby" zlokalizowanie telefonu. Te z gwiazdkami edytowałem. Przeczytaj sobie:

Jest to strona typu *gay* zachęcająca do skorzystania z usługi *xxx*. Jest to usługa subskrypcyjna. Jej warunki określa regulamin. Po zapisaniu się do subskrypcji użytkownik będzie miał możliwość sprawdzenia w jakiej sieci znajduje się podany numer. (...) opłata wynosi 6.15 zł/sms, otrzymasz 3 sms/tydzień).

Opublikowano

W sumie masz rację, a poprzez GPS, czy coś w tym stylu? Też nie da rady, prawda? ;/

Jest opcja. Jednak wymagane jest oprogramowanie, które możesz nabyć w sklepie szpiegowskim. Cena takiego oprogramowania to 2000-3000 zł. Wymaga wcześniejszego zainstalowania. Poczytaj sobie.

http://www.spyshop.pl/blog/oprogramowanie-szpiegowskie-na-telefon-komorkowy/

Opublikowano

No są :) Się zastanawiam nad kupnem, tylko na razie brak tyle kasy ;/ . Czy to tylko przez GPS działa, a jak ktoś nie ma to nie znajdzie? I jak ja tego użyje, to jest legalne 100%, nic mi nie mogą zrobić? Wiadomo, że te z internetu nawet jakbym trafił to nielegalne, jestem gotowy na najgorsze... Wybacz wiem wszystko już, jestem ciemny w tych sprawach nie doczytałem, jest ok. Ale dalej będę szukał dopóki czegoś nie znajdę. 

Opublikowano

No są :) Się zastanawiam nad kupnem, tylko na razie brak tyle kasy ;/ . Czy to tylko przez GPS działa, a jak ktoś nie ma to nie znajdzie? I jak ja tego użyje, to jest legalne 100%, nic mi nie mogą zrobić? Wiadomo, że te z internetu nawet jakbym trafił to nielegalne, jestem gotowy na najgorsze... Wybacz wiem wszystko już, jestem ciemny w tych sprawach nie doczytałem, jest ok. Ale dalej będę szukał dopóki czegoś nie znajdę.

Ten program musisz zainstalować na czyimś urządzeniu. A namierzanie przez numer telefonu namierzy tylko twoje pieniądze na koncie :)

Opublikowano

Nie znam się na tym, szczerze mówiąc jedyne jest takie wyjście jak kupić ten sprzęt. Widziałem tam za 900zl można dorwać bodajże z licencją na 5 lat, ale nie do końca tego rozumiem. No nic dzięki :) poczekamy może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...