Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy pobieram plik instalacyjny z oficjalnej strony wota i klikam żeby zainstalować lunchera wyskakuje mi The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program. Z tłumaczenia, pobrałem na nowo plik instalacyjny ale to samo, wie ktoś co zrobić >?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Po przetłumaczeniu wyskakuje, że pliki są uszkodzone.

Wejdź w Panel sterowania i całkiem usuń WoT'a i jeszcze raz pobierz.

Opublikowano

sterowniki myśle że mam wszystkie a co do panelu sterowania to tam nie mam co usuwać wota bo nie mam, błąd wyskakuje jak chce uruchomić instalke :/ 

Opublikowano

sterowniki myśle że mam wszystkie a co do panelu sterowania to tam nie mam co usuwać wota bo nie mam, błąd wyskakuje jak chce uruchomić instalke :/ 

Ciągle ten sam błąd?

Usuń wszystkie pliki WoT'a łącznie z instalką (folder też) zresetuj komputer i pobierz jeszcze raz,

Opublikowano

Tak ciągle ten sam błąd, usunołem tylko instalke wota bo tylko do tąd dotarłem :D zrestartowałem kompa pobrałem ale nadal tak samo

Opublikowano

Tak ciągle ten sam błąd, usunołem tylko instalke wota bo tylko do tąd dotarłem :D zrestartowałem kompa pobrałem ale nadal tak samo

W takim razie pisz do supportu, oni na pewno pomogą.

Opublikowano

Problem był z łączem internetowym, rozwiązane. Ale teraz pobrałem sobie gotową aktualizacje przez u****** i gdy wklejam do uptades i odpalam lunchera to jeszcze 7gb mi ładuje... przecież wgrałem plik aktualizacyjny

Opublikowano

Problem był z łączem internetowym, rozwiązane. Ale teraz pobrałem sobie gotową aktualizacje przez u****** i gdy wklejam do uptades i odpalam lunchera to jeszcze 7gb mi ładuje... przecież wgrałem plik aktualizacyjny

Pobieraj przez Launcher, bo tak jest kombinowanie i jeszcze na tym gorzej wychodzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...