Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomagamy zespołom!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Dosyć długo szukałem odpowiedniego miejsca na tę ofertę, niemniej - nie znalazłem, dlatego wrzucę ją w tym miejscu. Gdyby okazało się, że wylądowała niepoprawnie, proszę o przerzucenie jej w poprawne miejsce, z góry dziękuję. Więc..

Jeżeli chciałbyś otworzyć serwer gry, a brakuje Ci funduszy, administratorów sieciowych czy kilku innych czynników, powinieneś zainteresować się moją ofertą. Jesteśmy w stanie zaoferować dla młodego, aktywnego zespołu..który reprezentuje poziom swoich plików na mniejwięcej top 30-45 świata, sporo ułatwień.

• Zaoferujemy odpowiedni do wymagań serwer dedykowany.
  • Sztab programistów i administratora sieciowego.
  • Odpowiednie zabezpieczenia od ataków ddos/drdos.
  • Wszelakie licencje do Xenforo/IP.Board i tak dalej.
  • Stały support techniczny.

Nasze oczekiwania zaprezentujemy w trakcie rozmów głosowych na skype.Oferty proszę kierować na skype: joseph.rowdone.  Pozdrawiam.

Opublikowano

To te oczekiwania powinniście tutaj napisać a nie na skype. Jeśli nie wiecie dokładnie "co" byście chcieli wzamian to piszcie tak bardziej przykładowo ;)

nlcEZxg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...