Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która szkoła?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, złożyłem podanie do technikum. Wybrałem technik geodeta, ze względu, że umiem matematykę i rodzice mi doradzili. Z matematyki na koniec roku będę miał 5, w 3 gimnazjum xD

Moim drugim wyborem jest technik cyfrowych procesów graficznych, bo uwielbiam się bawić różnymi programami, grafiką itd. Uwielbiam ogólnie informatykę..

Który z tych profili jest lepszy? Planuję jeszcze studia, ale jakie? Doradźcie mi do tych dwóch profili jakie studia będą dobre?

Który profil wybrać?

Opublikowano

Geodeta sporo zarabia, więc jest to kierunek z przyszłością, ale... musisz mieć jakieś znajomości żeby zatrudnić się w zawodzie :)

Dodatkowo później możesz iść na Politechnikę.

Opublikowano

Wybierz geodetę.

Zawód dobry praktycznie pod każdym względem, a zarobkowym szczególnie. 

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja dwa lata temu miałem iść na geodetę no ale kończyłem 3 gimbazę z tróją z matmy wiec wybrałem LO Sportowe. Do dziś żałuję decyzji bo po sportowym max jakimś trenerem będę lecz jeszcze studia przede mną i maturka.

A na geodecie miał bym tyle kasy że o boziu, znajomości także bym miał bo kuzynka skończyła na Politechnice Geodezję i robota jest zarabia w wieku 26 lat ~ 8400zł na miesiąc.

Ból dupy mam idź w geodezję.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...